Ambasada Slovačke na neobičan način čestitala Dan nezavisnosti BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

K

Pa jbg, kakvadrzava takva i cestitka, pa realnost je da pola BiH ne slavi koliko god se mi trudili sebe slagati.

071

A naročito se našla tu da pametuje država u kojoj ubijaju novinare jer otkrivaju veze između vlade i otpadaka talijanske mafije (krađa, ni manje ni više, nego preko EU poljoprivrednih fondova), gdje je korupcija ista kao kod nas, gdje se potkusuruju sa Mađarskom preko svojim Mađara, gdje su na početku pandemije otvorili državne robne zalihe a tamo nije bilo ničega, gdje su se respiratori nabavljali isto kao i kod nas, i gdje je Ambasador Mojžita, koji je u BiH čučao 8 godina nakon što je od Koštunice dobio orden za zasluge na kraju završio kao Ambasador Slovačke u Bjelorusiji jer unutar EU ne može dobiti agremane pošto je bivši uposlenik DB-a i nikada nije lustriran. Jednom rječju, pametuje država koja je skoro isto jadna kao i mi.....Intresantno kako se ozbiljne države nikada ne bave ovakvim glupostima i nikada ne prave ovakve gafove. Smetljarske države to rade bez izuzetka. Kući gori, ali prosipaj svoj primitivizam po drugima da skreneš pažnju. Jadno....Što reče Ištvan Bibo, "Bijeda malih naroda srednje i istočne Evrope".

Pulsirajući mišić

Zar je čudno što se zemlja jednog Visokog predstavnika za BIH Lajčaka ovako ponaša kada je i on sam nanio ogromnu štetu BIH svojom dvoličnošću i neradom. Sada je nekakav evropski predstavnik za Srbiju i Kosovo. Dole mu neće dozvoliti da se ponaša kao što se ponašao u BIH.

Guest

Ma ko su oni..hej..Slovacka. Smijesno ime inace. Ne uzbudjujte se

Guest

dzaba vam je ...BiH postoji. naopaka , ovakva onakva, s majmunima na celu, uhljupima, ...ali eto postoji.

Pih

Jadne glupe bošnje umislile da su narod!

Guest

Realnost je da 2/3 drzave ne priznaje istu i zeli jos uvijek otcjepljenje, nazalost!

/ Najnovije