Ambasada SAD žestoko kritikovala ministra Heleza: "Grozna izdaja prijateljstva NATO-a s BiH"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

***

Haha

Sejdo ju je uveo, a Zukan će izbaciti bosnu iz NATO saveza. Pogledajte kako se otresao na njiha!

Belma Mujadinović

Od kako je na funkciji on samo lupa li lupa al još malo pa će i ono sjahat.

Majk

***

Što i kako

***

Helezdron Zukanpaglu

Uz Ramulu Ajzaka, najkomicniji lik u posljednjih trideset godina. Jenistavno,

PROLAZNIK SLUČAJNI

ŠTO BRIŠETE LJUDMA KOMENTAREDA MI JE ZNAT, ZAR OVO NIJE DEMOKRATSKA DRŽAVA DA LJUDI NE MOGU ILI NE SMIJU IZNJETI SVOJE MIŠLJENJE, EVO NEVALJA VLAST ****U GORIU SU I OD ZLA ZVANO SDA ETOOO

IVA

IMA LI NETKO U TROJCI PAMETAN I DA ZNA RADITI???:):)

Svasta

Misli se istresati na ambasadu kao njegov šef N.N. na penzionere.

IVA IZ SPAHINE 14

***

radiosarajevo.ba =SDFA

*** ka IVA IZ SPAHINE 14 NOOOROD ZNA ČIJA JE NAŠA REDAKCIJA, VESNE MI HAMBASADORICE I SENADA HINTELEKTUALCA!!! SVE ŠTO NIJE HALAL BRIŠI PA PO NARUDŽBI GAZI BAKIR BEGA I KOMSHOGLUA ANALNOG PIŠI, S BISMILETOM!

Niko i ništa

Misli se istresati na ambasadu kao njegov šef N.N. na penzionere. ka Svasta 😂😂😂😂😂🥵

Ultravox

A i Murphy se svugdje petlja, glumi glavnog kauboja, provodi silu neku, a u svojoj ambasadi ne može reda da uvede, kriminal, lopovluk, mobing, nepotizam, podmetanja, špijunaža.

Ultravox

Ambasador Marfi kritikuje istinskog patriotu Heleza, ali ne i genocidaše i UZP-ovce. Siptomatično zar ne? ka BOSANAC To je zato jer Murphy slijedi neku agendu, kao ili svi smo jednako krivi ili eto Bošnjaci ili oni koji se vine na nepravdu su krivi. A najveća krivica je kad se Amerima ili strancima nešto kaže što jeste a njihovo egzu Gazdi to smeta, ne gumo oni tih opiranja, istine, činjenica.

Srbi nisu za NATO i vi ne mozete u NATO.

A sto vam je i bolje, samo ste vi malo ogranicenih intelektualnih sposobnosti, pa niste u stanju da uocite....

Djizusa ti rasno cistog serbo-kuroata

NOOOROD ZNA ČIJA JE NAŠA REDAKCIJA, VESNE MI HAMBASADORICE I SENADA HINTELEKTUALCA!!! SVE ŠTO NIJE HALAL BRIŠI PA PO NARUDŽBI GAZI BAKIR BEGA I KOMSHOGLUA ANALNOG PIŠI, S BISMILETOM! ka radiosarajevo.ba =SDFA Ma jel?

/ Najnovije