Ambasada SAD: Šokirani smo i zgroženi jučerašnjim zapaljivim komentarima Izetbegovića

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OO

Jeste, vi ****ari ste zgrozeni, i trazite lidera koji ce prihvatiti vase nametanje aprthejda. Gonite se u P.M.

user90104

Lijepe riječi su ukras!

Ado

***

kinez

Lijepe riječi su ukras!

Db

SKUPO CE VAS KOŠTATI"PREBROJAVANJE I "DVA VAGONA HRVATA" SKUPO VJERUJTE!!!!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

W

Bakire, velika greska

Eto

Lijepe riječi su ukras!

Ado

***

MrziteljPDA

***

Brčko

Lijepe riječi su ukras!

Ne moze

***

Dobro jutro Ameriko

Tek sad nakon 30g vidjeli nešto 🙈

Dragan

Zabranite ovom ****etu da se bavi politikom.

A tek kako

su sokirani bosnjaci! Hoce da nas syebe do kraja!

Ništa ne brini!

SKUPO CE VAS KOŠTATI"PREBROJAVANJE I "DVA VAGONA HRVATA" SKUPO VJERUJTE!!!! ka Db . Sati cemo hrvatima sva prava koja im pripadaju Evropskom konvencijom o zastiti ljudskih prava nacionalnih manjina!

broji bakir tespih

kakvi vi muslimani otimate bosnu na silu

srbi i hrvati su ratovali za svoju drzavu

Ja sam isto šokiran kako poslije istrebljenja , etničkog čišćenja i genocida udovoljavate fašističkim politikama koje su to u ratu radile na račun onih kojima niste dopustili niti pravo na samoodbranu...To znači da se ubijanja, klanja, protjerivanja isplate. Znači kad se ratovi isplate,zašto da ih ne spominjemo. ka Ado dok si ti otimao bosnu i jos uvijek osmanlije sjede u bosni

Gh

Zasto sad ameri ne sankcionisete bakira, znate samo dodika i srpske politicare, a bosnjacki politicari koji su najveci lopovi i nacionalisti, njih ne smijete, fuj. Sta on jos treba da uradi da ga sankcionisete, govorio da su srbi los narod, da su genocidasi i agresori i nikom nista, dokle vise?

Ha

U ovoj bih sa tri konstitutivna naroda bosnje mogu imati isti udio u vlasti a to je 33,33% i ni procenta vise i toliko moraju dati i hrvatima i tu nije bitno koliko ste se nakotili u zadnjih 20 godina ili koliko je hrvata otislo, to je ustav bih i to morate postovati, sta vam tu nije jasno? Tako funkcionisu svica i belgija, kojima vi deklarativno tezite, a u stvarnosti hocete dzamahiriju. Je li mozda u svici i belgiji vlada aparthejd kako vi kazete?

L

Jeste, vi ****ari ste zgrozeni, i trazite lidera koji ce prihvatiti vase nametanje aprthejda. Gonite se u P.M. ka OO Znas li ti uopste sta je aparthejd? Aparthejd bi bio kad bi hrvati vladali vama i birali vam predstavnike, a ovde imamo da vi hrvatima birate predstavnike, a ne oni vama, pa ko onda tu pravi aparthejd? U ovoj bih sa tri konstitutivna naroda bosnje mogu imati isti udio u vlasti a to je 33,33% i ni procenta vise i toliko moraju dati i hrvatima i tu nije bitno koliko ste se nakotili u zadnjih 20 godina ili koliko je hrvata otislo, to je ustav bih i to morate postovati, sta vam tu nije jasno? Tako funkcionisu svica i belgija, kojima vi deklarativno tezite, a u stvarnosti hocete dzamahiriju. Je li mozda u svici i belgiji vlada aparthejd kako vi kazete?

hadzija

To ga sebija strasilo nagovorila da strasi narod.. Bas super kad neko "vazan" ispadne ovoliko glup!

DUDEK Krivousti Njofra

>>Znas li ti uopste sta je aparthejd? Aparthejd bi bio kad bi hrvati vladali vama i birali vam predstavnike, a ovde imamo da vi hrvatima birate predstavnike, a ne oni vama, pa ko onda tu pravi aparthejd? U ovoj bih sa tri konstitutivna naroda bosnje mogu imati isti udio u vlasti a to je 33,33% i ni procenta vise i toliko moraju dati i hrvatima i tu nije bitno koliko ste se nakotili u zadnjih 20 godina ili koliko je hrvata otislo, to je ustav bih i to morate postovati, sta vam tu nije jasno? Tako funkcionisu svica i belgija, kojima vi deklarativno tezite, a u stvarnosti hocete dzamahiriju. Je li mozda u svici i belgiji vlada aparthejd kako vi kazete? ka L<< Po istom zakonu po kojem je komšić dobio izbore bio je je čović izabran dok nijepoceo ozivljavati sa KRMETOM IZ TEHERANA PORZENU HRHFOSNU I RAZBIJANJE DRŽAVE ..e zato krenite...i cuvajte rs BEZ 30 % predratnih hrvata

Boske

U ovoj bih sa tri konstitutivna naroda bosnje mogu imati isti udio u vlasti a to je 33,33% i ni procenta vise i toliko moraju dati i hrvatima i tu nije bitno koliko ste se nakotili u zadnjih 20 godina ili koliko je hrvata otislo, to je ustav bih i to morate postovati, sta vam tu nije jasno? Tako funkcionisu svica i belgija, kojima vi deklarativno tezite, a u stvarnosti hocete dzamahiriju. Je li mozda u svici i belgiji vlada aparthejd kako vi kazete? ka Ha Moguće je tebe neka okotila ,kod nas žene rađaju žvaljo krivousti.Pa primjenimo švicarski model i ukoliko onaj tvoj legitimni ker još jednom spomene da ako ne bude po njegovom da BiH neće biti idete u tri pm i ti i on. Pa ne bude se belgijanci svako jutro sa prijetnjama franačkih ili njemačkih političkih aktera da neče biti Belgije ako ne bude po njihovom.Odustaniti od vaše UZP politike pa hajmo graditi Bosnia and Herzegovina na dobrobit sviju nas.

Boske

Zasto sad ameri ne sankcionisete bakira, znate samo dodika i srpske politicare, a bosnjacki politicari koji su najveci lopovi i nacionalisti, njih ne smijete, fuj. Sta on jos treba da uradi da ga sankcionisete, govorio da su srbi los narod, da su genocidasi i agresori i nikom nista, dokle vise? ka Gh Pa u 90 od sto američkih filmova loši mkomci su SErbs i tu se ameri slažu sa Bakirom.Haški sud je svojimpresudama rekao ko su Serbs i to zna cijela planeta.ameri su tvorci Daytona a Dayton podrivaju Serbs a ne bakir.Kužiš ne stari moj.

Miroljubivi

. Sati cemo hrvatima sva prava koja im pripadaju Evropskom konvencijom o zastiti ljudskih prava nacionalnih manjina! ka Ništa ne brini!

Miroljubivi

Zar očekivati od Balkanaca da imaju političare kao Švicarci i Belgijanci.Ovdje samo ratna retorika donosi vlast i slast ološu.

Hercegovac u Bosni

Polako Bakire, pa i da bude rat, nismo tebe izabrali da budes prvi. Mozda i tebe neko prebroji i dadne ti uniformu.

@dudek

>>>>Znas li ti uopste sta je aparthejd? Aparthejd bi bio kad bi hrvati vladali vama i birali vam predstavnike, a ovde imamo da vi hrvatima birate predstavnike, a ne oni vama, pa ko onda tu pravi aparthejd? U ovoj bih sa tri konstitutivna naroda bosnje mogu imati isti udio u vlasti a to je 33,33% i ni procenta vise i toliko moraju dati i hrvatima i tu nije bitno koliko ste se nakotili u zadnjih 20 godina ili koliko je hrvata otislo, to je ustav bih i to morate postovati, sta vam tu nije jasno? Tako funkcionisu svica i belgija, kojima vi deklarativno tezite, a u stvarnosti hocete dzamahiriju. Je li mozda u svici i belgiji vlada aparthejd kako vi kazete? ka L<< Po istom zakonu po kojem je komšić dobio izbore bio je je čović izabran dok nijepoceo ozivljavati sa KRMETOM IZ TEHERANA PORZENU HRHFOSNU I RAZBIJANJE DRŽAVE ..e zato krenite...i cuvajte rs BEZ 30 % predratnih hrvata ka DUDEK Krivousti Njofra<< Ja od nekog takvog nepismenog i ogranicenog nisam ni ocekivao da razumije sta sam napisao, a kamoli da pismeno odgovori.

@boske

Moguće je tebe neka okotila ,kod nas žene rađaju žvaljo krivousti.Pa primjenimo švicarski model i ukoliko onaj tvoj legitimni ker još jednom spomene da ako ne bude po njegovom da BiH neće biti idete u tri pm i ti i on. Pa ne bude se belgijanci svako jutro sa prijetnjama franačkih ili njemačkih političkih aktera da neče biti Belgije ako ne bude po njihovom.Odustaniti od vaše UZP politike pa hajmo graditi Bosnia and Herzegovina na dobrobit sviju nas. ka Boske Ja od nekog takvog nepismenog i ogranicenog nisam ni ocekivao da razumije sta sam napisao, a kamoli da pismeno odgovori.

@boske2

Pa u 90 od sto američkih filmova loši mkomci su SErbs i tu se ameri slažu sa Bakirom.Haški sud je svojimpresudama rekao ko su Serbs i to zna cijela planeta.ameri su tvorci Daytona a Dayton podrivaju Serbs a ne bakir.Kužiš ne stari moj. ka Boske Ne kuzim, jer nisam nepismen kao ti. Ja od nekog takvog nepismenog i ogranicenog nisam ni ocekivao da razumije sta sam napisao, a kamoli da pismeno odgovori.

/ Najnovije