Ambasada SAD podržala rad sarajevske policije

0
Radiosarajevo.ba
Ambasada SAD podržala rad sarajevske policije
Foto: Arhiv / Ambasada SAD

Na svom zvaničnom Twitter nalogu, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini pozdravila je napore, kako Tužilaštva naše zemlje- tako i policijskih službenika Kantona Sarajevo.

"Pozdravljamo napore i stojimo iza Državnog tužilaštva BiH i Policije Kantona Sarajevo u njihovoj tekućoj borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. Sada je na sudovima i tužiocima da osiguraju da pravda bude zadovoljena", naveli su iz Ambasade SAD u BiH na Twitteru.

Fabrizio Romano: FC Liverpool je dobio novog trenera

Fabrizio Romano: FC Liverpool je dobio novog trenera

Podsjetimo, pripadnici Specijalne jedinice MUP-a KS, u saradnji s kolegama iz MUP-a HNK, u utorak su na području Sarajeva i Neuma uhapsili ukupno sedam osoba.

U akciji kodnog naziva Rez, slobode je lišeno više osumnjičenih osoba, koje su pod istragom zbog kaznenih djela organiziranog kriminala, a u vezi sa međunarodnim krijumčarenjem i neovlaštenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim kaznenim djelima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije