Ambasada SAD odgovorila Izetbegoviću: "Postavlja se pitanje od čega se brani bošnjački klub?"

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Idi Marfi,

Dosta si nam nevolja donio, ti i tvoj pulen Dino. Ne vjerujemo ti nista, samo idi i spasi nas. Bošnjaci, vjerujte samo sebi.

Gost_Radio_Sarajeva

Sve te klubove treba ukinuti.

SDA, pomognuta sa SBiH i DFom je branilac BiH

To sto se vama ne svidja da BIH ima patriotski blok, pa vam propada trojka, izdajnicka, snishodljiva i poslusna, to je vaš problem. Da nije ovog patriotskog bloka, vi biste davno podijelili ovu zemlju. Ne zaboravite da mi volimo ovu nasu zemlju.

instalirali ste trojku da ispoklanja drzavu

da zakljucimo. glavni drzavni tuzilac negira genocid i nema ni jedne optuznice po tome pitanju. predsjednik entiteta negira genocid i drzavu i radi na disoluciji direktno krseci mirovni sporazum. hrvati insisistiraju da im glas vrijedi 3-4 puta vise nego bilo ciji u bih. hrvati blokiraju juznu interkonekciju ako nece bit hzhb preduzece za plin. granice porozne, srbijanski vojnici marsiraju bosnom, srba ima 34% a hrvata 12% i negiraju bih, s tim da drze 80% drzavnih pozicija i institucija cineci vecinu u bih. sada insistiraju da u domu naroda nadglasaju bosnjake i izmjene dejton i ustav ******vnom sudu. lafo treba da se dogovaramo, radimo, *****tamo. o cemu ti lave pricas? o cemu?

Vozac tramvaja

***

Kako ...

... je tesko sa ljudima na koje nemate uticaj, zar ne bosnjacki klube?

xxx

***

Haha

Hambasada se igra škole za pačiće male sa svojim kućićima. Sladtko

Komentar iz mase

Bolje bi bilo da se amabasada SAD bavi unutarnjim problemima u SAD, ionako ih imaju previše, umjesto da se petljaju u unutarnju politiku BIH. Ne petlja se BiH u unutarnju politiku SAD i njihove predstojeće izbore.

Gazija

SDA je terorističko lopovska mafija,oni ne predstavljaju bosanski narod.Oni predstavljaju samo podrumase,krezave seljačine i lopove.Muslimani nemaju s tom lopovskom sektom nikakve veze.

Cijela EU negira GENOCID u Gazi i Libanu

da zakljucimo. glavni drzavni tuzilac negira genocid i nema ni jedne optuznice po tome pitanju. predsjednik entiteta negira genocid i drzavu. o cemu ti lave pricas? o cemu? ka instalirali ste trojku da ispoklanja drzavu 😏🇪🇺🇪🇺 I što ćemo sada ?

Glavni

problem su vam neželjeni podstanari

Antidaytonac

Ambasada više puta spominje dayton i antidaytonsko ponašanje i vuče paralelu sa demokracijom cijeloga svijeta.U kojoj to demokraciji osim u BiH za članove predsjedništva mogu glasati samo tri ekskluzivna naroda dok se ostale ne uvažava niti mogu biti birani.Dayton,BiH i demokracija nikako nemogu biti u istoj rečenici.Dayton je možda zaustavio rat,ali je donio veliku nepravdu gradjanima BiH.Retorički pitam zašto moram biti Hrvat,Bošnjak ili Srbin da bih mogao biti član predsjedništva da ne kažem Predsjednik.Koliko SAD imaju etničkih grupa,ali nijedna nije ekskluzivna nego je svaki amerikanac jednak počevši od Bidena do onog siromaha što spava pod mostovima diljem SAD.

Uvedite sankcije SDA 😂😂😂

EU bi trebala uspostaviti finansijske mjere za suzbijanje konkurencije kineskih aviokompanija koje mogu slobodno prelaziti ruski zračni prostor, izjavio je izvršni direktor Royal Dutch Airlinesa (KLM) Marjan Rintel. Zapadne zemlje zatvorile su svoj zračni prostor za ruske aviokompanije u sklopu sankcija nametnutih nakon izbijanja sukoba u Ukrajini 2022. godine. Kao odgovor, Moskva je zabranila avione iz "neprijateljskih zemalja", prisiljavajući avione EU da preusmjeravaju, što je rezultiralo većom potrošnjom goriva i povećanim troškovima. "Ruski zračni prostor je zatvoren za evropske aviokompanije, dok kineski avioprijevoznici lete iznad njega, što može uštedjeti dva do četiri sata. Vidite da se to odražava na cijene, a posljedično, naši troškovi su veći", rekao je Rintel u intervjuu za nizozemsku televiziju WNL u nedjelju.

Ameri imaju svoje interese na Balkanu

***

🥇🥇🥇🥇🥇🥇

SDA nema veza s patriotizmom ta banda se vecinom krila u ratu,puno puta smo te kriminalce nalazili po podrumima među zenama,pa cak su neki oblacili zensku odjecu.Nije mi jasno zasto se krijete iza patriotizma kad ste vecinom bili trezorasi,sverceri,pobjeguse i kriminalci u ratu.

Idi, Marfi, idi sto prije,

Poklanjamo ti, povedi ih, drage volje, dinu, fortu i neku, neka malo razvaljuju zvoju zemlju. Dosta su nama napravili zajedno s tobom.

Bosnjaci

Se brane od laznih demokrata,rusitelja Bih, ovakvih demokrata koji smatraju da su samo njihova misljenja ispravna iako su protiv Bih.

Obavijest

SDA objavila rat Americi! Bakir prvi na tenku, sa ogromnim iskustvom iz proslog rata, predvodi zelenu masu flomastera...

Srb IN

SDA je rasturila i Malu Jugoslaviju kojoj su svi stremili i Bosnu samim time.

Neka ni Amerika veze sa demokracijom

SDA nema veza s patriotizmom ta banda se vecinom krila u ratu,puno puta smo te kriminalce nalazili po podrumima među zenama,pa cak su neki oblacili zensku odjecu.Nije mi jasno zasto se krijete iza patriotizma kad ste vecinom bili trezorasi,sverceri,pobjeguse i kriminalci u ratu. ka 🥇🥇🥇🥇🥇🥇 👍👍🇮🇱🇮🇱AMERIKU VODE KRIMINALCI - CIONISTI U BIJELIM RUKAVICAMA. uskoro izbori - kupila kokice 😂😂

Drži se tramvaja jarane …

Alija Izetbegovic - danas mislim jedno, sutra drugo. Tako i vi konvertiti. Kad uvode senakcije Dodiku i sviti, onda likujete Amerima, sada drvlje i kamenje po njima. Jasno mi je da vi ne razumijete ovo sto pisem, zato ste ostali zarobljeni u 23%BiH zauvijek. ka Vozac tramvaja 😂 Ti nisi ni za vozača tramvaja. Da nije bilo rata imali bi 100 % zajedno sa Hrvatima i Srbima. Nama oni nisu neprijatelji nego vama.

IVA

Hambasada se igra škole za pačiće male sa svojim kućićima. Sladtko ka Haha MENE INTERESUJE JESILI IKAD USO U SKOLU ILI SI OBILAZIO OKO SKOLE NIJE HAMBASADAVEC AMBASADA USLIKAJ AKO IGDJE PISE HAMBASADA NECU SE NIKAD VISE JAVIT

ala volem kad talibanima

razvlači pamet! to uopšte nije laHko; valja razvući mikrogram pameti, ali ameri imaju napredne tehnologije! ahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Prometheus

Brani se od korumpiranih zapadnih diplomata koji krše sve zakone i žele da uvedu etničke podjele na nivou države kao i u pravosuđe i sve ono što kažu da treba biti demokratsko a vidimo da ide u totalno suprotnom smjeru. Murphy je predvodnik, on provodi neiskrenu politiku SAD na Balkanu. Litijum je takođe jedan od razloga. Pogledajte još i izjave američke ambasadorice u Crnoj Gori a sasvim suprotne od toga ambasadora Hill-a u Srbiji. Ne treba dalje.

/ Najnovije