Ambasada SAD-a o imenovanju nove Vlade FBiH: 'Vrijeme je za provođenje vitalnih reformi'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Najveci svjetski smradovi islamofobi pleme vam se zatrlo i nije vlada koju su gradjsni birali nego koju ste vi nametnuli saberi glasove vase oktroisane vlade i 49 poslanika na drugoj strani pa vidi koja je zelja gradjana bljakkk pljuccc

Njihovo maslo

njima nije cilj funkcionalna BiH vec majorizacija muslimana Bosnjaka preko svojih spijuna u Trojcu

Bosanski prijatelj

Ja mislim da je cilj relaksirati odnose Bošnjaka i Hrvata u smislu da profunkcionira vlast u FBiH.Kad se to dogodi a dogoditi će se brzo jer tako hoće USA i EU,onda slijedi udar na Dodika i njegovu prorusku bulimentu.

Dea

Pobjeda Plenkovića. Cijeli svijet su izlobirali protiv Bošnjaka. Šta je tu je. Učiti raditi, boriti se i nikada uzepeovcima vjerovati.

Obi udaraju u zdrav razum

Kako vas nije stid lagati sve oko sebe? Sa kime će se to sprovesti? Sa sljedbenicima UZP a? Fujjj bagro bjelosvjetska

Cak su i kenjci za Schmidta.

Jedino Kookter i njegova seljadija ne shvacaju da je proslo vrijeme obmanjivanja i opstrukcije.

Krepaj islamisto!

Najveci svjetski smradovi islamofobi pleme vam se zatrlo i nije vlada koju su gradjsni birali nego koju ste vi nametnuli saberi glasove vase oktroisane vlade i 49 poslanika na drugoj strani pa vidi koja je zelja gradjana bljakkk pljuccc ka Koel

/ Najnovije