Ambasada SAD-a kritikuje vlasti u RS: Riskirate budućnost građana zbog sankcionisanisanih pojedinaca

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo bih

To majstore zabio si im i ne vadi molim te,ako ikad dodju pameti,ali dabogda, hahaha

Gost

Ambasada SAD-a beskorisna institucija, nista ne vide osim RS. Zalosno ali istinito.

071

Uzgred, mislim da ce Europol biti odusevljen sto im glavni neuhapseni, u bijegu u Hrvatskoj, Galic, ode u penziju uz blagoslov Nesica a na zahtjev svoje zlocinacko-kriminalne organizacije HDZ. I sada bih volio da mi neko objasni kako da ja, kao gradjanin BiH, koji placam poreze i nisam na budzetskoj sisi, kasnim HDZ na izborima? Dejton je samo konstrukcija za potrebe mafijaskih grupa, i nema blage veze ni sa gradjanima, ni sa konstitutivnim narodima. Jer da ima, ne bi se do sada vise od polovine stanovnistva iselilo.

Borac sa kauča

To majstore zabio si im i ne vadi molim te,ako ikad dodju pameti,ali dabogda, hahaha ka Sarajevo bih Sad su vam Amerikanci dobri

Bbvn

A da vi ponete brinuti ovasem dugu 35 hiljada milijardi, biga pitaj. I da prestanete silom po bijelom svijetu utjerivati svoje interese. Bogu hvala, polako se mijenja vasa hegemonija u svijetu, vec vise od polovine kugle ne mozete ni prismrditi. Zato se i bavite maleckim zemljama i nebitnim predsjednicima, nemate vise uticaja ni blizu.

Ameri, sve Vam je oprosteno

od onog dana kada ste ukinuli sdfa mafiju i skinuli Bakira+Zeljka sa nase grbace!!!!

Ambasada SAD

se pretvorila u opoziciju u RS. Imate vi kod kuće mnogo više razloga za brigu. 35 triliona dolara duga odnosno 2.4 milijarde dolara dnevno samo na servisiranje duga, "Gdje je lova?!" Potrošio Murphy na Cowboy Party.

Opa, opa, opala

Najbolje je da Republika Srpska i Srbija uvedu oštre sankcije Americi. To će USA najviše pogoditi.

Sarajevo nisi vidio

To majstore zabio si im i ne vadi molim te,ako ikad dodju pameti,ali dabogda, hahaha ka Sarajevo bih osim na Dnevniku

DAJ BA MARFY

ELIMINISITE. KONACNO TOG LIKA!

Znamo

Gdje je novac,pa znamo eno kuća u beogradu,eno dva sprata na beogradu na vodi,eno dtan u moskvi,eno vila na kipru,eno gotovo cijela rs u vlasništvu dodikove familije i njegove kamarile.Neka uživaju dok hajvan jedva veže od prvoga do prvoga.

/ Najnovije