Ambasada Rusije u BiH ponovila na FB poruku iz Putinovog propagandnog govora

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Rusija je postala glavni neprijatelj čovječanstva tako da Ruska ambasada u ovoj zemlji nije dobrodošla, a takođe ni njihov Ambasador Kalabuhov koji otvoreno zagovara separatizam Dodika. Niste gospodo dobrodošli u BiH, kupite se i odlazite!!!

Bosanac

Mrs zlocinci iz Bosne

Genocidasi

OVI PASIJI SINOVI SE BUSAJU U PRSA A GUBE RAT POLAHKO OD UKRAINE.OVO SMEĆE IZBACITI IZ NAŠE DRŽAVE.SANKCIJE SU NA SNAZI .PREDRŽAVAJMO SE EVROPSKIH ODLUKA I POŠTUJMO UVAŽENU EVROPU

Glavni grad Sarajevo

Proglasiti ambasodora personom non grata, otkazati gostoprimstvo i protjerati iz Bosne i Hercegovine!!! Svi gradjani bi trebali pred ambasadu i traziti odlazak iz BiH! Nikome ne trebaju agresori, separatisti, ratni huskasi, demafozi i slicno....

Koel

Ove fasiste treba pod hitno protjerati iz sarajeva

Gost

Bolesnici!!

Belajbeg

Poznate genocidne spletke i lazi Dokazano da su srbi najveci lazovi na zemlji,a i vi niste daleko od njih.mi nato ne nasjedamo znamo ko ste.

AsAsova

Sa velikom radoscu bi primili vijest da VAS Ruse izbace iz nase lijepe BiH-a, vi ste nam DOKAZANI neprijatelji !! Odlicno se sjecamo vasih drzavljana koji su dolazili i pucali po nama, postoji cak i groblje VASIH vojnika u BiH-a.. Uz svo postovanje gonite se u **odakle ste i dosli.. Hvala na brizi i supljoj prici al hajte lagano..

suljaga

Protjerat' stoku pijanu iz Bosne i prekinuti sve diplomatske odnose sa ruskim pjanama.

kjhgalk

Nemojte raja, i jesu napravili "specijalnu operaciju". Evidentno je da nisu napravili rat, inače ne bi gubili. Da ljudi ne gube živote, bilo bi komično. Ovako je tragično, kako mi u BiH znamo. U sistemu korumpiranih i isprepadanih klimoglavih mediokriteta, i nije moglo ispasti bolje. To je osnovni problem svakog autoritarnog sistema - na vrhu se nalazi grandiozni paranoik koji se onda okruži ljudima koji mu nisu prijetnja, i samim time pojma nemaju sa životom. I još se, u slučaju Rusije, boje da im ne odleti glava (recimo trovanjem). I onda je svaka ideja vođe sjajna, a rezultati su na kraju katastrofalni. Pravi lideri se okruže sposobnima i slušaju savjete stručnih. Ne boje se vlastite sjene. I imaju rezultate.

Aas

U RUSKOJ AGRESIJI NA UKRAJINU UBIJENO 16-TERO DJECE

Ljuta Krajina sila nebeska

Jednostavno vas treba istjerati iz naše zemlje. Ne zaslužujete da uopšte budete ovdje.

Ruska salata se ubudjala

Ovi jadovi iz ruske amb me blokirali na FB. P....e se i interneta boje. Sobice grdnih batina u Ukrajini. Što pozdravljam, jel'.

Rujo, necete se usuditi nista uraditi ni na Kosovu ni u BIH! DA SE KLADIMO!

.

Rusija ce biti izolivana iz ostatka svjeta! Ako mali ludak upotrijebi nuklearno oruzje biti ce unistena!

.

Gost

Idioti jedni nacionalisticki, da Bog da gorjeli u paklu i vi i svi fasisti

BOSNA

Hajde, okupajte se i odlazite. Nacisti

Zapad zmija

Tikve bosanske, "CITAJTE I RAZMISLJAJTE''

Upitnik

Koga to intetesuje i zasto prenosite u cijelosti nesto sto su svi procitali.

/ Najnovije