Amar Dovadžija novi direktor Studentskog centra Sarajevo

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Ovaj NiP je bukvalno juniorski sastav SDA! Kao u filmu: Ko to tamo peva,kada Neda i Slavko rade điđi-miđi a Pavle Vujisić kaže i tata bi sine. E ovdje je prvo tata Bakir uhljebljavao poslušnike a sad njegov politički sin Konaković uhljebljava. I sin bi tata to radi a Boga mi i radi

Menadzer po mjeri

Osim DIF-a na cijeni su evo i jezici. :) Konakovic je izasao iz SDA, ali ona nije iz njega. :) Zalosno.

Jole

I bas me zanima sta on kao profesor moze ponuditi na toj poziciji

Tako se to radi

Živjela Stranka!!!!

Klio

Nakaza od zemlje i "strucnjaka"

Sve je moguce

Super, evo jos jedan "ekspert" sa bradicom i u tenama! Gdje sve ovo ide?! Jadan ovaj narod!

Kazi istinu

Nigdje ni naroda niti pravde....demagogija...laz...uhljebljavanje

Krkan

Nastavak uhljebljenja, ali samo druga stranka, sto gore neko napisa, juniorski sastav SDA. Ova drzava je truhla i nema popravka. Sram vas bilo kostiju poginulih za ovu drzavu. Ne kazu dzaba, svakom velikom vjerniku je prethodio neki veliki grijeh (u stranci)

Castan i posten covjek :)

Kako vlasnik stranke Dinokio obicno govori za svoje kadrove. :) Zasto ne bude neki ozbiljan konkurs za radno mjesto, pa da se i mi obicni smrtnici javimo i znamo da imamo neke sanse, a ne da ih samo postavljate? Ono kao predstavimo plan, sta cemo uraditi, kako cemo, itd. Ovdje je dovoljno biti blizu jednog tjelesnog otvora vlasnika stranke i to je to. Ne treba ni skola, ni iskustvo. :) Dovoljna je bradica i malo selama. Sram vas bilo licemjeri. Ukrali ste nam 30 godina zivota i rastjerali po svijetu sve sto je valjalo.

/ Najnovije