Amar Ćatović podnio krivičnu prijavu protiv ministra Adnana Delića

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slažem se

Sa ministrom. I ovo je predizborna. Tu stranicu ministarstva niko i ne čita.

Pol

Jao al je lep.

muamer

sta je ovom mladom herr Flicku obecano da ce biti u mladezi SDA Evo objavite i ovu vijest : vi tkzv radio sarajevo ste placenicka k...a zlocinacke organizacije SDA

Alma

Bravo gospodine Catovic!

Bravo

Samo udarati radikalnu bagru na svakom koraku

fuj

kako si divan i drazestan.... mrsh!!!!

Hmm

Podrška Deliću. I mi imamo pravo izražavati mišljenje, a to je da nas Svevišnji sačuva gnusobe Lutovog naroda.

DUDEK Krivousti Njofra

Ovo dijete treba vskcinisati protiv majmunskih boginja

Jole

Mali mi je malo ?????

Mir

Podrška Deliću. I mi imamo pravo izražavati mišljenje, a to je da nas Svevišnji sačuva gnusobe Lutovog naroda. ka Hmm Slazem se ja da nas Svevisnji cuva tih iskusenja, ali se zezno sto je privatizovao stranicu ministarstva za svoj licni stav. Malo levatski potez.

Zulfo

Čega se ono dosjetilo da pije krv nevinom čovjeku. Samo da čovjek nije rahat, uvijek se nađe nekakva budala koja ti krv pije na slamku samo ako radiš ispravno. Treba pustiti njih da paradiraju, zagovaraju trans i LGBTIQ ideologiju i onda si dobar.

/ Najnovije