Almir Bečarević: Premijer Nihad Uk i kantonalni ministar finansija trebaju podnijeti ostavke

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja kako

Je ovaj šugo odvratan zdravo nije! I svako malo ONO nešta nekom reklo ....... kad ga čovjek vidi isto da Dulcolax popije od muke ..... fuj

Pehlivan

Pa ovaj još uvijek kmeči, zbog izgubljene ministarske pozicije?! Pa dobro druže, ima i života nakon mandata!

herkez

Ko o čemu, qrva o poštenju. Mrš! MRŠ!

100 %

Kantonom ne upravlja vlada KS. nego državni ministri. Uk je samo jedno od poslusne djece. Bitna je robotika u Telekomu, domu zdravlja, bolnici, kuhinji doma za studente, komunalnim preduzecima, radu pokopu toplanama, skolama, opcini, kantonu , televiziji itd.. sve u cilju manje posla a više birokratije. Ministri kao da zive u svijetu kompjuterskih igrica.

Ja1

>>Kantonom ne upravlja vlada KS. nego državni ministri. Uk je samo jedno od poslusne djece. Bitna je robotika u Telekomu, domu zdravlja, bolnici, kuhinji doma za studente, komunalnim preduzecima, radu pokopu toplanama, skolama, opcini, kantonu , televiziji itd.. sve u cilju manje posla a više birokratije. Ministri kao da zive u svijetu kompjuterskih igrica. ka 100 %<< lijepo, skoro sve bastione sda klike si nabrojao, sad se ustvari otkriva gdje sve sda ima instalirane ljude da gusi razvoj i blokira sve sto moze. Svi sindikati sda, studenti, boracka udruzenja a ne borci. Sve ste vi zaposjeli na vrijeme a imali ste ga 30godina i sad svaki dan novi napad i izmisljotina. NECETE SE VRATITI NA VLAST, DZABA VAM

100 %

TROJKAŠ,NECETE SE VRATITI NA VLAST, DZABA VAM ka Ja1 ma veze ti ja nemam ni sa SDA ni sa bilo kojom drugom strankom. Samo pišem onako kako mislim i vidim a ti stalno pjeniš po portalu navijacki pun bijesa zlobe ljubomore i zavidnosti. Nije ti to dobro za zdravlje. Odmori malo, izađi na zrak, možda nisi ni doruckovao jos ?

Almir

poznati uhljeb, nema dana radnig staža mimo državnih firmi ili ministarstava. Stručnjak za energente sa završenim pravnim fakultetom. Zato jesmo na dnu, jer imamo stručnjake, ovo se odnosi i na trojku, da se ne pomisli da ih branim.

Kasan

>>>>Kantonom ne upravlja vlada KS. nego državni ministri. Uk je samo jedno od poslusne djece. Bitna je robotika u Telekomu, domu zdravlja, bolnici, kuhinji doma za studente, komunalnim preduzecima, radu pokopu toplanama, skolama, opcini, kantonu , televiziji itd.. sve u cilju manje posla a više birokratije. Ministri kao da zive u svijetu kompjuterskih igrica. ka 100 %<< lijepo, skoro sve bastione sda klike si nabrojao, sad se ustvari otkriva gdje sve sda ima instalirane ljude da gusi razvoj i blokira sve sto moze. Svi sindikati sda, studenti, boracka udruzenja a ne borci. Sve ste vi zaposjeli na vrijeme a imali ste ga 30godina i sad svaki dan novi napad i izmisljotina. NECETE SE VRATITI NA VLAST, DZABA VAM ka Ja1<<a tek sve inspekcije sto su instalirali ,od inspekcije rada,prosvjetne ,sanitarne i svih ostalih…eno onaj inspektor Hasan još ne ide u penziju,godinama u kontrole išao po narudžbi ,a tek Dzevada…

Mali iz vrtića nema pojma

Radi sta mu narede.

Raščivijanje Kasa(n)a

Ispod radara je još uvijek rad uposlenika KIUP-a. Kako su oni samo služili bivšem režimu , kako su upošljavani, kako su radili po narudžbama ,a drugima išli u kontrole… Toliko nepravilnosti, toliko protuzakonitosti… Prioritetno se treba ispitati rad ovih tzv.inspektora, komparirati kako su radili prema prijavama, gdje su za iste situacije radili po dvostrukim aršinima, gdje su djelovali na osnovu lažnih i bizarnih prijava,a gdje se nikako nisu”ukazivali”! Fingirajući svoje izvještaje godinama , niti jednom nisu sačinili taksativno,na osnovu čijih argumentiranih prijava su vršili inspekcijski nadzor,a na osnovu čijih neargumentiranih prijava revnosno su, navodno, radili svoj posao! Definitivno,mora se izvršiti temeljna kontrola njihovog rada i djelovanja ,makar u zadnjih pet godina njihovog “inspektorovanja”!

/ Najnovije