Anketa | Almir Bečarević: 'Građani, spremite se na nova poskupljenja električne energije'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa sad,

***

xxx

***

MrziteljPDA

***

Semran

***

Gradjanima ...

...ostaje da ne placaju. Kad bi vecina bar jedan racun ostavila na stranu ....

***

***

Revolucija

Eto eureka na 20 a cevapa na 14

Gost

Stidite se, nisu gradjani krivi sto nesposobnjakovici vode elektroprivedu koji su samo plate povecavali. Poslovali u gubitku? Zasto? Sram da vas bude, nista ne znate osim poskupljivati sve.

hitno

uvesti druge firme za elektrosnabdijevanje iz drugih drzava, pa da vide koliko ce dugo potrajati! mozda ce cijene biti iste ili slicne, ali barem bismo svi imali puno vise opcija da biramo hocemo li dati dodatni novac mafijasima ili cemo dobiti dodatne usluge za te dodatne pare!

MrziteljPDA

***

Kadrija

***

Tatar

Pa moj Becarevicu zar se ti ne osjećaš građaninom.Pa možda je i bolje tako

/ Najnovije