Alma Čolo napustila SDA: Za portal Radiosarajevo.ba otkrila - zašto

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Počelo bjezanje s broda koji tone.Nema dnevnica, enormnih plaća, sinekura.Da se odmoriš! Ma,nemoj! Vrati mandat onda .

Gospodjo...

...Colo, ja sam ovo i ocekivao. Ipak ste vi prepametni za ovu stranku.

Pa da

Sda lisica ce se malo odmorit,a onda pokusat ubacit u nip il sdp Stranka je prati ima planove s njom,spijun.

Misho

Nova NIP članica u najavi…

Haha

Besparica dragi moji. Presušila državna sisa za SDFA- ovce. Bit će još “odlazaka”

nasvasta

Školovani i nisu uz SDA to je postala stranka polupismenih uhl****.

Pehlivan

Bome, svjedočimo raspadu nekad velike stranke! Kriminalne doduše, ali ipak velike ;)

Nedim Sladić objavio kada se očekuje

smanjenje padavina SDA u 3.KALIFAT ligu

Ma ja, niste izgubili vlast nego ste se umorili

Ma ja, kad ste izgubili vlast onda je krivac umor. Vjerovatno umor sto ste sve ove godine i decenije krali vlastiti narod.

Koel

Vidimo sta dritanovi izdajnici rade predali upravu nad autoputevima i putevima uzpovcima a elektricnu energiju na pale genocidasima aferim poslije vas od 24 lokalnih i 26 drzavnih trebat ce opet 10 godina ispravljati vasu nesposobnost

Uzas

...Colo, ja sam ovo i ocekivao. Ipak ste vi prepametni za ovu stranku. ka Gospodjo... Jasta je pametna, stranka joj posao dala. A na tv kad se pojavila u okviru debata gluplje osobe odavno nisam vidio, a da ide na emocije. Tuka stranacka, uhljeb.

A-ha

Za 30 godina vladavine niste ništa uččinili za državu BiH pravnim sredstvima koja ste imali na radpolaganju, a imali ste sve argumente u svojim rukama!!! Samo ste se brinuli o sebi! FUUUJ

BAD

Odmorit ćete ti i tvoje stranačke kolege u ćorki inšallah!!!

Uzela je lopatom!

Vidi da brod tone!

/ Najnovije