Alkalaj: U BiH se dešavaju nedopustive stvari

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odgov.

Gospodin Dodik treba tražiti njegovu ostavku, i odgovornost za nelegitimno predstavljanje BiH!

JA1

Pa ovaj SDAovski lopov jos ziv. Sto su ga lijepo ustolicili do kraja mu bajnog zivota. Cuj stalni! Ima vise nedjela iza sebe nego Capone.

Baš

Pa ovaj SDAovski lopov jos ziv. Sto su ga lijepo ustolicili do kraja mu bajnog zivota. Cuj stalni! Ima vise nedjela iza sebe nego Capone. ka JA1

JA1

Ja ne mogu shvatiti ljude koji se poistovjecuju sa zlocincima i brane ih.Taj koji je naredio genocid i izvrsilac istog, jedini nacin da se sapere ljaga sa tog naroda je da priznaju sta je bilo i da stvar ide dalje. Ne priznavanjem se samo svi svrstavate u zlocince. To je svakome normalnom jasno

Gost

Zar ovaj nekog predstavlja?

Gost

Grabovica kod Jablanice školski primjer genocida jedini u BiH. Pobijeni svi zatečeni, selo ne postoji. Ali to su Hrvati pa nema u medijima.

@ja1

Vi ste poistovjecivanjem sa mudzahedinima i inim islamskim teroristima davno deklarisani kao potencijalni teroristi, sto najbolje mozes osjetiti na viznom rezimu i neljudskom tretmanu svih onih sa bh pasosem. Hvala bogu pa nemam taj pasos.

/ Najnovije