Aljoša Čampara komentirao odlazak Semira Efendića iz SDA

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Nepotizam i uhljebljavanje tupana sa papirima iz štamparija nemože donijeti napredak samo propast.

zgazio je

i ubio čovjeka u slijepoj ulici ispred osnovne škole , #hajd nema veze # nije ni dana odležao #hajd nema veze # , 8 godina po 2 miliona plaćamo za komad nadvožnjaka #nema veze # ....

Gorazde cebimati za koga da glasa

nema vise Sejdi spasa

Dea

Ta moralna gromada Aljosa Campara. Nikada na vise funkcija. Principijelan u svemu. Ne podrzava nipotizam.

NiP

Ako tvrdite da je sda toliko losa zar sa sobom niste ponijeli dio smrada u kojem ste bili toliko godina i iskoristili sve sto se moglo iskoristiti. Jadni ste a jos jadniji oni koji u vama vide karakter ljudi,vidjet ce se vasa sposobnost uskoro.

Vedran

https://vedranhodzic.blogspot.com/2021/05/hrani-kuce-da-te-ujede.html?m=1

/ Najnovije