Alisa Mutap ide u zatvor: Pogledajte na koliko godina je osuđena

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Edukujte se

Ne ide u zatvor edukujte se malo ima pravo zalbe jer joj je prva presuda bila oslobadjajuca sad ide na treci sud.

***

***

Guest 453366

Cini mi se da je sda lopovsko sudstvo porazeno,i da se vidi svijetlo na kraju tunela.svo zlo sda teroristicko lopovsko sovinisticke organizacije ce se tek vidjeti u nadolazecim mjesecima i godinama.

Ja

Sad ocekujte fb status od Abdulaha Sidrana, prenjet ce ga i depo.ba, moguce jos neki, a ne treba biti iznenadjen ako bude (opet) gost na Face TV

Balasevic

Pritisak javnosti i bagre neskolovane iz hrasnice. pokazivati slike memic arijane i muriza, i uciti djecu koje tipove ljudi da izbjegavaju i kad su žedni - šoferčine, siledžije i neškolovane hohštaplere. to treba uciti dijete, ako zelis da bude zdravo i normalno. istini za volju, takvih mrcina je puna ova napacena zemlja.

***

***

Pravda

Sudsko vijece je znalo da postoji i treci put pa su samo bez dokaza prebacili vruci krompir na slijedecu instancu a u pitanju su i neke njihove kolege koje treba diskreditovati. U ovoj zemlji pravdu dijele politicari i novinari. Idite omladino gdje vas noge nose.

adi

malo, ***** ti ovaj ***** od kvazi drzave, ni d od drzave mi nismo

***

***

Balasevic

Lijepe riječi su ukras

***

A što tako malo

Balas

Lijepe riječi su ukras!

***

***

NB

Hvala ti Murize, Arijana i Ifete što nam pomažete da vidimo da u Bosni i Hercegovini ima još časnog i poštenog svijeta. Da Vam dragi Allah da zdravlja, snage i volje da ovaj slučaj dovedete do kraja

***

***

ku

Gledam sad uzivo Muriza i Arijanu ***

***

***

***

***

Mrsavo, ali dobro je! Sada otkriti KO JE UBIO

Dzenana i NJEGA ZATVORIT NA NAJDUZE!

DoDICKgenocidas

Slabo si naplatio murise...slaboooo

Komšija

Znam da je bolje da ne čitate komentare ovih botova i sda plaćenika ali ipak ako pročitate otkrit ćete svu poganu politiku sda stranke: riječ je o događaju koji nema nikakve veze sa Srbima ali sda politika i njene krimogene strukture najlakše narod nahuškavaju sa ovim svojim škrabotinama gdje su i Srbi krivi. Ako su pošteni toliko ovi komentatori neka sjednu sa Murizom na nekom mediju i iznesu argumente. Bujrum!

/ Najnovije