U Sarajevu obilježena godišnjica rođenja Alije Izetbegovića

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

2 covjeka dosla

Zong

Komsija Menso i Bakir

Duduk

Duduk krivožvalje: Popravljaš se što se tiče pisanja još malo vježbe i biće dobro a što se tiče komentara TI SI BISER

Jozo

Nije nezavisna. BiH upravljaju stranci, a narodi se mrze do bola. A sto se tice pojma 'drzava', bas taj Alija vas je strpao u Dejtonu u 23% BiH. Jedini je problem sto vi i nakon 26g mislite da je cijela BiH vasa. Malo morgen.

Bošnjak

E KAKVI su ovo futavci muslimani. Kakve veze ima rođenje Alije mrtvog sa icim. Fuj

"Prvi predsjednik"

Hahahahahaha.

Izmanipulisani islamski fanatik je bio izbor SDS-a i HDZ-a

Dogovorom u SDA predsjednik Predsjedništva postaje Alija Izetbegović sa osvojenih 879.266 glasova, umjesto Fikreta Abdića, koji je dobio 1.045.539 glasova.

Čovjek koji je doveo jedan narod na rub propasti zbog pogrešne politike koju je vodio! Da je Bogom igrao šaha u parku kod ekonomskog umjesto što se bavio politikom!

.

Čovjek koji je doveo jedan narod na rub propasti zbog pogrešne politike koju je vodio! Da je Bogom igrao šaha u parku kod ekonomskog umjesto što se bavio politikom!

.

/ Najnovije