Senzacionalni intervju Munira Alibabića: 'Kako smo razotkrili Stanišića, Karadžića, Plavšić...'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

Odavno je jasno da je sda isto sto i sds ili bilo koji drugi proizvod sanu-a. Djeluje po istom principu laži i propagande

Par zalosnih stvari:

Znaci ovaj lik (Munir) je prisluskivao i znao otprilike sve bitno, dakle narocito da ce rat ubrzo pocet u BiH, a za to vrijeme je Zivkovic Aljo izjavljivao da ¨ovo nije nas rat¨, a dok je u isto vrijeme Vukovar stradao. Jako, jako jadno, ali to smo i navikli od Zivkovica. Glup, tup i nikakve cvrstine, tj. moral vodozemca. Dalje. Vidis ti kako se za Jukom poslao hitman da ga rijesi, ali se nikada nije usudilo poslati takve u Srbiju da se rijese pojedini srbijanski zlocinci??? Zasto? Najvjerojatnije iz kukavicluka. Juka je bio pojedinac, sitni krimos i njega se dalo lako riesit, ali iz Srbije bi stigao ogovor barem isto tako zestok... Dakle iz straha za sebe i svoje! Opet jako jadno. Tito je cistio posvuda u svijetu, ali Tito ne ide u istu recenicu sa Zivkovicem.

Guest

Ispade sve znali, a ništa nisu radili..

Makelele

*****e udbaško

Guest

Malo laži, malo demencije, malo konstrukcije

N

Pa kad ste ih razotkrili zasto ih ne poslikate i ne pobijete? Sta se ceka?

Izvor11

Puno lažu i konstrukcija, ispada iz izjava ovog smutljivca da je on nelegalno djelovao (čuj čuvao tajne snimke u stanu), kasnije se sastajao sa francuzima (prodavao informacije), unio je pometnju u službu i napravio sukob, nikome nije vjerovao a drugi njemu još manje, htio da komanduje a nije bio tig kalibra, nelegalno prisluškivao kolege u ratu, pravio se da je služba unutar službe, smutljivac koji je izbačen iz službe jer je radio protiv kolega, a na kraju se vidi ko je Kosovac, on zvani Pačja ***a ili svi ostali kako on tvrdi. Koliko ko ponudi para on toliko konstruiše, ljigavac stari.

/ Najnovije