Alen Pilav: 'KCUS nije privatna kompanija, ugovor koji smo ponudili Sebiji Izetbegović nije ustupak'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nedelja 24.12.2023 ???.

Nedelja 24.12.2023 .......... Nakon što je danas Sebija Izetbegović smijenjenja sa pozicije generalne direktorice Kliničko-univerzitetskog centra u Sarajevu (KCUS), na njeno mjesto imenovan je primarius Alen Pilav dr. sc. med., specijalista opšte hirurgije i subspecijalista torakalne hirurgije...................... 27.11.2023 ponedeljak Službeno: Sebija Izetbegović smijenjena sa pozicije generalne direktorice KCUS-a. ?????????..

adi

Lijepe riječi su ukras!

E adi

Zar nevidis da iz tebe kljuca mrznja,cini mi se da si pismen za cobana za dvije koze,valjda je Dr.Pilav sposobniji od tebe da donosi odluke

Guest

Da ti neko kupi cesalj ako nemas?

Njenih zasluga nigdje na vidiku.

Ako je osoba zloupotrbljavala funkciju u KCUS za licne stvari, uz to nije imala adektvatno obrazovanje i znaje a obznanala je funkciju duze vrijeme, onda ne postoji NIKAVI ustupci da ta osoba i dalje ima funkciju u KCUS.

Njegoslav

Lijepo da će raditi svoj posao za koji ima diplomu i sad može upisati magistarski pa onda i doktorat , NIKAD NIJE KASNO ! Samo se nadam da joj akademik Kurjak neće biti na dodjeli doktorata jer je jednom već bio :-) i da : nikad se tim povodom nije oglasio a bio bi red da šta kaže ako već nije posenilio

/ Najnovije