Aleksandar Vučić sutra dolazi u Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Persona non grata

Mmm

Cmok cmok pravoslavni prajd...

Suza u oku

Kachavende

Ljiljan

Čim picousti ratni zločinac dođe I počne proslava bježanja na krf u grčku odmah ga uliviti I procesuirati za snajperisanje sarajevskih civila !

Info

Vučić sutra dolazi u Srpski grad....nema više Bosne

Miki

Ne treba nam veleizdajnik. Neka bakir pripremi koje milionce i on ce se odreci republike srpske kao sto se odrekao kosova i sve potpisao. Jedino sto dijelo kosovo od nezavisnosti je ruski veto u SB UN. A posto izdajnicko pseto svakodnevno laje protiv rusije sa sve ostalim kerovima iz koalicije nece dugo proci a da ne postane nezavisno.

Ho

Za uhapsiti , ne pardon , za posrati .

#

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović juče je oko tri časa proveo na privatnom imanju Milorada Dodika u Bakincima, saznaje BN. Milanović je juče posjetio Jajce, gdje je prisustvovao obilježavanju hrvatske akcije "Maestral" u kojoj su stradali Srbi, a više opština je pomenuo kao hrvatske teritorije, među kojima je i Mrkonjić GradZanimljivo je da Hrvatska ne dozvoljava srpskom predsjedniku da posjeti Jasenovac, dok Dodik u isto vrijeme na svom privatnom imanju velikodušno dočekuje hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i to nakon veličanja hrvatske akcije Maestral u kojoj su učestvovale regularne jedinice hrvatske vojske i u kojoj su stradali Srbi. BN

Pehlivan

Neka ide u pi..u, *****inu, tamo mu je mjesto! Skupa sa onom fašističkom sirovinom iz Laktaša!

Vucic

Dolazim u Republiku Srpsku

Леми

Лијеп је то празник!

Ho

>>Лијеп је то празник! ***

Biden223samo se ližite

Bratstvo jedinstvo pa ko kome zavuče

Petar...

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

***

Ne pijem dok Paja vozi

Vidi sliku. Kao da kaže de da te baja cmokne u te usne

/ Najnovije