Aleksandar Vučić ponovo stigao u Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

klauni

sve je dobro dok se knjaz lazo ne bude nosao

Guest

Ovaj vise u Bosni nego li u Srbiji

Novinar

greska, nije stigao u BiH nego u vjecnu Republiku Srpsku.

Pitanje

Nisam baš najbolje razumio tekst pošto se pojavljuju neki geografski pojmovi koji ne postoje ni na Google mapama. Možete li molim vas pojasniti šta je to Bosanska Dubica i gdje se to eventualno nalazi? Hvala redakciji unaprijed na razumjevanju!

N.G

To ti je opština Bosanska Dubica a nalazi se kod Haj Nehaja a to ti blizu Piska

Hm

Naravno, Srbi u RS imaju prijatelje samo u Srbiji, koja im pomaže. Od države BiH imaju samo štetu i neprilike! Vrijeme je da se to više raščisti, i riješi kome je šta u interesu! Ovo prepucavanje politike iz Sarajeva i neprijateljstva, narodu u Republici Srpskoj je preko glave! Ako smo neprijatelji, ne možemo živjeti u jednoj državi! Dosta je štete već nanešeno! Sarajevo želi islam na cijeloj teritoriji BiH, a to nikad neće biti.

Guest

@Novinar Jado sta ti imas od vjecne rs. Trcis sa piskaralom da koju paru zaradis da prezivis dok te drugi zna se ko prave budalom i klepaju li klepaju.

Radiša

Veliki dan za celu Bosnu i Hercegovinu i za Republiku Srpksu

Hamdija

Svaka Vučićeva poseta donosi nove napretke i jačanja

Suad

Saradnja regiona je veoma važna i neophodo je da svi zajedno idemo ka boljoj budućnosti

Miloš

Saradnja vodi jačanju

Edis

Poseta od velikog značaja za Republiku Srpsku kao entitet i Bosnu i Hercegovinu kao državu

Zoki

Region samo zajedno može da ide ka napretku i jačanju i to niko ne sme da zaustavi i uništi

Milosav

Srbija je lider regiona koja se na najbolji način bori za bolju budućnost i napredak

Ljubisav

Nove pomoći Srbije će da budu od velikog značaja za razvoj i napredak

Nisam@Robot

Aleksandar Vučić ponovo stigao u Bosnu i Hercegovinu...covjek ulazi u BiH tacnije u RS ko u svoju bastu iza kuce. To je tako i tako ce uvijek biti svidilo se to nekom ili ne i pri tom je sve legalno.

/ Najnovije