Avion s Aleksandrom Vučićem sletio u BiH i dostavio 5.000 vakcina

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HEPA

Jad i čemer...

Guest

Nek pelcuju 5000 puta Čovića on im je najbolji jaran

MAJA

Samo složni i jedinstveni možemo da pobedimo koronu.

Ana56

Zajedništvo iznad prokletstva pojedinca, udruženi smo jači.

alex

Veliki gest Srbije i predsednika Vucica

Bravo

Srbi još jednom pokazali koliko su veliki!

Zahvalnost

Hvala gospodinu Vučiću i Srbiji!

Svima

Mir u regionu i prosperitet je naš cilj!

Zar ne?!

Pa, naravno, i bošnjaci bi isto tako pomogli Srbima da je obrnuta situacija!

Mily

Drago nam je sto smo pritekli u pomoc nasem bratskom narodu iz BiH i donacijom 10000 doza vakcina omogucili da se najugrozeniji deo stanovnistva sacuva od razornih posledica korona virusa!

Nisam@Robot

Mozemo mi sada svi skupa da Baljezgamo i pricamo o Vucicu i ovo i ono. Vucic je pomogao Debilsku Drzavu sa Debilskom vlascu koja je nasla za shodno da kometarise vakcine koje je Covijek strpao u avion i licno dovezao u BiH i to sve Dzaba, e pa ja mislim da mu se trebali onako Ljudski svi skupa Zahvaliti na donaciji i drzati usta zatvorena. Ministrica Turkovic vrijedja covjeka koji je donjeo u ovom trenutku Zlata vrijednu pomoc, da se spase zivoti Doktora koji su na sad prijeko potrebni, kao nesto vakcina nije odobrena, naravno da je odobrena, cista laz to svako moze da provjeri treba da se stidi i ona i onaj ko joj je prenjeo laznu informaciju po pitanju vakcine…Evropska agencija odobrila je vakcinu kompanije AstraZeneca jos 29.01.2021.!!

Ema

Avion sa vakcinama danas je sleteo u Sarajevo, vakcine će nekom spasiti život. Isto tako avion sa medicinskom pomoći '92 spasio bi živote beba u Banjaluci, međutim njemu nije bilo dozvoljeno sletanje....

/ Najnovije