Albin Kurti sa Komšićem i Bećirovićem o realizaciji sporazuma o kretanju sa ličnim kartama

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

De vec jednom

To su nam najbliza braca. Vakat je da odbacimo predrasude prema Albancima i shvatimo da su nam to braca i da smo ugrozeni od istog dusmana. Trebalo bi ja prema njima nastupamo kroz jednistven front.

BRKICA

Lijepe riječi su ukras!

Zbor

Sta vi podrazumijevate pod pojmom NACIONALNOSTI (gradjana u BiH): —pripadnost drzavi (BiH) ili —zelja za priadnosti drzavi (Srbiji i Hrvatskoj)??

Steta

Steta da nije dodika i covica te njihovih namjera kako bi se lijepo dalo živjeti

mile

pa jadan ne bio, Sejdo i Rumenko se ništa ne pitaju, to su samo lutke na koncu Bakira El.muđahida.

mile

Lijepe riječi su ukras!

Jajajojojuju

AKO SU TEBI BRACA ETOTI I MENI NISU NITICE BIT BRACA JESMO UGROZENISMO OD JEDNOG NEPRIJATELJA A TO JE ISLAMSKI FUNDAMELIZAM ka BRKICA O***** budalo... Ali u skokovima

.....

da nije ovih muslimana, što se zovu bošnje, život bi bio puno ljepši i radosniji. ka mile Šipu ga loma. Ne ti lemi! Šta se guraš?! Tvoja mama ga loma nime ;)

Dans

To su nam najbliza braca. Vakat je da odbacimo predrasude prema Albancima i shvatimo da su nam to braca i da smo ugrozeni od istog dusmana. Trebalo bi ja prema njima nastupamo kroz jednistven front. ka De vec jednom Pa dobro,ako su ti Albanci braća nikakav problem. Dušmani su ti u glavi ,a i frontove u svojoj glavi napravi kakve god hoćeš. To sve je potpuno nebitno. Bitno je da bez saglasnosti člana Predsjedništva iz Republike Srpske priznanje tzv.Kosova i putovanje sa ličnim kartama možete sanjati. Državno uređenje BiH ti je poznato.Ova trojica se mogu sastajati koliko hoće ( mogu zajedno provoditi i godišnje odmore) ,ali ništa se neće usvojiti na nivou institucija BiH niti u Predsjedništvu ukoliko su predstavnici iz Republike Srpske protiv ili naš član Predsjedništva. Saglasnost za priznanje tzv.Kosova i putovanje ličnim kartama od Srba ćete dobiti kad na vrbi rodi grožđe.

/ Najnovije