Albanski parlament odbacio Rezoluciju o Srebrenici: 'Glasali ste po nalogu Vučića'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost Radio Sarajeva

Kad vam onaj što sjedi na skemliji u Bijeloj kući može da diktira šta da radite daleko ste dogurali.

Bisera

Lijepe riječi su ukras!

turisti

A sad, Bosnjaci, pravac Albanija, pa razvijajte turizam ove prijateljske, mada probeogradske zemlje. Nema blentavijeg naroda od nas: em kupujemo vodu i agresorskih zemalja, em masemo zastavama zemlje koja investira u Srbiju, em...ukratko, nema vam (nam) spasa...Nije sve do Fadila i Bakira!

SOS

***njih samo interesuju pare , ko da vise uz njega su.

Haram im bio svaki fisek kospica sto sam kupio od te fukare

Fuj

Eee

Svi samo gledaju svoje interese i, bogami, idu dalje, a mi samo kmečimo i šućuramo “braći” Turcima, braći Ilirima (neoizmišljotina, umako da se i jedinog što valja odreknemo-slavenstva) tj, Albancima, pa malo maši palestinskom zastavom...Narod smo dezorijentisan, poglup, a prije svega povodljiv

Boom

***Do juče Albanija bili istinski borci naši saveznici pa idemo na more u Albaniju... I sad političarinešto odlučili protiv vas i odmah je sav narod kriv pa odmah ste fazonu neidemo na more pa i ćevape više ne kupujemo kod njih. Koje gluposti. Jel ko pitao narod Albance da li su oni za to. Šta su prije govorili o Srebrenici.

Boske

***Do juče Albanija bili istinski borci naši saveznici pa idemo na more u Albaniju... I sad političarinešto odlučili protiv vas i odmah je sav narod kriv pa odmah ste fazonu neidemo na more pa i ćevape više ne kupujemo kod njih. Koje gluposti. Jel ko pitao narod Albance da li su oni za to. Šta su prije govorili o Srebrenici. ka Boom Tako je be ovi Aljbanci kao Šiptari...kako si ....sam dobro ti si dobro.

/ Najnovije