Alarmantno stanje: Požar na Tjentištu prijeti da ugrozi put između Foče i Gacka

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

wegbfkdyx

Požar ne zna za granice i za razlike, začas se proširi i do vas, pa tako ne bi smjeli ni političari da znaju kad su u pitanju prirodne nepogode. Treba da ih bude sramota što običan narod žrtvuju zarad jeftinih poena kod pristalica njihovih politika mržnje. Sramotno. Političari treba da rade za narod. Što Turska nije odbila pomoć ni jedne države kad su bili zemljotresi? Samo ekstremno glup i ZAO čovjek može u ovakvim situacijama igrati političke igre mržnje i prepucavanja.

Koel

***

robot

Gori nacionalni park a nijednog novinara nema tamo

Nadimak...

Da Bog da izgorilo sve dole do Trebinja,gore do Bijeljine i Brckog i lijevo od Caplinje do Izacica...da Bog da ve izgorilo da nas resetuje na nulu da se malo vratimo.na fabricke postavke da se pozabavimo sa sobom a ne nacionalizmom....nacionalni park Bosne i Hercegovone GORI ne bitno koji entitet i tamo nito jednog politicara niti jedne tv ekipe na licu mjesta...ma sramota i zato neka sve ode u 3 lijepe PM

Bojim se

Bojim se od prvog dana kako će se ovo završiti, ko ima malo pameti bio je u brizi od prvog trenutka zbog ne činjenja išta. Požari se gase hitno i od samog nastanka a ne kada se svi umore od prepucavanja. Nažalost najgore nam tek slijedi i biće gore nego što iko može i zamisliti. To prostranstvo je bilo blago ove zemlje i toliko značajan resurs u svakom pogledu. Očito to mnogi ne mogu razumjeti. A sada je vrijeme da se upitamo što će biti sa svakim narednim požarom? Mi ih nemamo čime gasiti! Svaki fašista lako može zapaliti bilo što iz mržnje i obijesti. Ako nekoliko političkih persona koje su dozvolile da se požar proširi ne budu prozvane na odgovornost, to će biti jako loša poruka svima za ubuduće.

Slijedi neviđena katastrofa

Sada je kasno i za helikoptere, šuma je osuđena na nestanak, jedino što se može je da se brane objekti jer će vatra bez nadzora stići do njih. Slijedi nam ekološka katastrofa sa posljedicama na vodu, zrak, životinjski svijet i sve drugo. Novinari neka daju riječ struci i počnu izvještavati što prije! Šta se čeka, apatja i nezainteresiranost svih slojeva društva i institucija su šokantni?!

/ Najnovije