Zabrinjavajući podaci sa KCUS-a: I danas povećan broj pozitivnih u Sarajevu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

Kada uđeš u prepuno vozilo GRAS-a jedina što stoji između života i smerti je komadić krpe preko usta i nosa. Izgubljena bitka u startu. Povećajte broj vozila bagro ublehaška, da ne budu tolke gužve.

Guest

Šta je sa ugostiteljskim objektima? Dižete paniku ko da je 800 ljudi dnevno inficirano.. Nije čudo što su roditelji u panici..

Koel

Kakvi su ovo banditi samo mute za kolko dana su prikuljeni uzorci kolko je porodicnih klestera pa onda nesto mozete pricati ovako samo da raju gule nema budjet prazan ko lipa da vam raja ga krpi bandoooo

!!!

Kakvi su ovo banditi samo mute za kolko dana su prikuljeni uzorci kolko je porodicnih klestera pa onda nesto mozete pricati ovako samo da raju gule nema budjet prazan ko lipa da vam raja ga krpi bandoooo ka Koel BANDOTI I UBICE JE BAGRA KOJA SE NE PRIDRZAVA UPUTA!!! KAZNE IH JEDINO MOGU DOZVATI PAMETI... 500 MARA NIJE SALA.. SAD CE MISLITI NA MARE A NE NA VIRUS...:)))) BAS MI JE DRAGO DA JE UVEDENA OVA MJERA. SAMO JE TREBA SPROVESTI. A KO CE? TREBA VOJSKA POLICAJACA ZA OVU NEUKU BAGRU!!!

Dr

a onima sto im nos viri iznad maske bih uzeo 1000 KM.

JA1

Ako je suditi po ovim podatcima onda smo vec svi zarazeni vec odavno. Cuj 300testirano a sto pozitivno.

Maktub

Kada uđeš u prepuno vozilo GRAS-a jedina što stoji između života i smerti je komadić krpe preko usta i nosa. Izgubljena bitka u startu. Povećajte broj vozila bagro ublehaška, da ne budu tolke gužve. ka dP Rukavice su jako potrebne jer ko zna ko se sve drzi za drzace. Plus sugavi i HIV-om zarazeni migranti koji ne placaju prevoz. Vozila su u stanju raspadanja, nova se ne kupuju, racun GRAS-a blokiran. A treba i znati koliko vozila treba da bude na jednoj trasi da ne bi bilo zastoja. Nego oduzeti papcima one aute od 300.000 KM pa nesto uraditi na poboljsanju prometa.

Tratincica

a onima sto im nos viri iznad maske bih uzeo 1000 KM. ka Dr Jao da. To je kao da zastitite 'cohones' a ostalo nek' mlatara. Pitam se zasto to tako nose, sta im znaci, i da li znaju da se maske uprljaju od brade i vrata a oni lice na debile. Pa majmun bi pravilno stavio masku da mu se dvaput pokaze. Sa ovako glupim i nekulturnim narodom necemo nikud, sto se i dokazuje vec 25 godina.

*

Ako je suditi po ovim podatcima onda smo vec svi zarazeni vec odavno. Cuj 300testirano a sto pozitivno. ka JA1 D G K

/ Najnovije