Alarmantna situacija u entitetu RS: Građani dižu kredite za životne potrepštine

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Iva

Šta će im nešto? Imaju Dodika i srpstvo ):):)

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

SKORO SAM PROLAZIO KROZ H.PIJESAK,ROGATICU...TO JE GLADAN NAROD JEDVA HODAJU VUKU SE PO PUTU KO KEROVI A NIJE NI ČUDO TO SU VLASI KOJI SU NAUČILI DA PLJAČKAJU,KRADU,OTIMAJU,UBIJAJU,SILUJU....

iio

Da li je u Federaciji bolje? Ako posmatramo generalno,problem je što se lopovi bogate i sto niko ne misli na kolektivno dobro svog naroda ili cjelokupnog naroda u BIH, svi samo gledaju sebe,čast izuzecima. Zašto ima toliko mržnje u ovim komentarima,čini se kao da vam je bitnije zlo naroda u RS nego vaše dobro? Mržnjom kočite napredak cjelokupne BIH, dakle svih naroda koji u njoj žive. Govorimo isti jezik, imamo iste manerizme i budući da vjekovima živimo jedni pored drugih,svakako da imamo više sličnosti nego razlika. Kroz istoriju je uvjek bilo stradanja na području BIH, jer je na samoj raskrsnici istoka i zapada i zato je KLJUČNO da se narod na ovom prostoru opameti i obezbjedi mir i suživot na ovom prostoru. Ako je Bosnjacima dobro, dobro je i Srbima u BIH i obratno.

Bosanka

Zasto stvarate iluziju da je u Federaciji bolje? Jel to nema ljudi koji nemaju sta da jedu u “vecem” entitetu? I taj nacin klasifikacije na manji i veci entitet koji asocira na bolji i losiji je maliciozan. Svojim postupcima dijelite BiH, jeste li svjesni toga?

BRKICA

SKORO SAM PROLAZIO KROZ H.PIJESAK,ROGATICU...TO JE GLADAN NAROD JEDVA HODAJU VUKU SE PO PUTU KO KEROVI A NIJE NI ČUDO TO SU VLASI KOJI SU NAUČILI DA PLJAČKAJU,KRADU,OTIMAJU,UBIJAJU,SILUJU.... ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A A JA SAM NEDAVNO PROLAZIO KROZ KONJIC ONO JE ZALOSNO PROSJAK DO PROSJAKA ISTANEM SA AUTOM I POVEZEM DEDU DO RADESINA I ON KAZE SAMO ONI STO RADE U OPSTINI I U IGMANU IMAJU JESTI A OVO OSTALO NIKO NEMA NISTA TAKO DA JE SVE ISTO I U REPUBLICI SRPSKOJ I U FBIH

***

***

IKS

I Dodikova djeca gladuju dok poderani hodaju!

/ Najnovije