'Aktivnosti vlasti RS, podržane i od Srbije, usmjerene na stvaranje uslova za secesiju'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Ovaj čovjek nema nikakve vizije za budućnost.Priča mu se svodi na neprijateljske zemlje u okruženju,uvijek isto i tako 20god.Šupljira naivnim Bošnjama i ložih na nekakvu gradjansku BiH.Skroz nerealno.Živi čovjek u svom svijetu bajki

Bravo Zeljko

opet cemo te izglasat, ti si pravi covjek na pravom mjestu

Bosanac

Rvatska i smrdija jesu neprijatelji i lopovi BiH ovim njihovim lajanjem neprijateljske zemlje otimaju bogatstva iz BiH

*BUGOJNO%

Narod se borio za socijalno i pravno sređenu drzavu,a ne za ovaj sda kazamat,koji je gori od horor filmova.dabogda se raspala,ako je imam primanja 0,a politicari i lopovi bogastva.podrska od dem borca u rasturanju ovog monstruma od drzave.

HahahahahahahahA

DeFektni Sejdo, nema dalje

Komentar

Tako je Komsicu !! Glasno i jasno za razliku od vecine teoreticara na politickoj sceni od Zg pa do Sa …

?

Ovaj čovjek nema nikakve vizije za budućnost.Priča mu se svodi na neprijateljske zemlje u okruženju,uvijek isto i tako 20god.Šupljira naivnim Bošnjama i ložih na nekakvu gradjansku BiH.Skroz nerealno.Živi čovjek u svom svijetu bajki ka Panzer Ima li zivota poslije smrti? Prni u fenjer pa saznaj.

Čemu sad služi Željko?

Treba reći kako je smisao ovih Komšićevih izjava nije da one dođu do međunarodnih adresa nego su isključivo u službi mobilizacije bošnjačkog biračkog tijela oko Izbornog zakona i kao i skretanje s istraživanja korupcijskih afera koje opterećuju sami vrh SDA na celu sa Bakirom, Sebijom, Fadilom, Asimom i notornim Osmicom

/ Najnovije