Aktivisti iz BiH zabranjen ulazak u Srbiju, oglasila se 'Karton revolucija'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Imao sam nesrecu da se rodim u BiH

na srecu nisam musliman

Vvv

Ja velike stete, ko neka bitna drzava.

***

***

***

***

Aktivista

Koji će moj tamo ?

***

Brišete sve što napiše bošnjo *** mogu lajati do mile volje to vam ne smeta.E lijepo se j.... vi radio Sarajevo.

Хомер

Лепо што шириш мир, то можеш и из Босне а ја ћу у Србији. А политику пусти нама и ја ћу теби твоју. Жив био и гледај своја посла.

Krle

Niste pisali o zabrani ulaska u BiH za sedam univerzitetskih profesora? Zasto? A ovaj "revolucionar" sta trazi u zemlji koju ne postuje i na svakom koraku je lazima blati i pljuje. Zasto? Zasto? Neka dize revoluciju u svoj zemlji i to bas ****** revoluciju.

Đapo

Zar ljudi nemaju pametnija posla u svom životu, "jedinom"

Dosada

I bez njega imamo dovoljno smeca

/ Najnovije