Ako imate neplaćene kazne: Evo kako ih možete provjeriti

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SQL

Ne radi vam to gospodo iz drzavne administracije - "Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL". BTW, postoji li uopste neka komercijalna platforma koja kao bazu podataka koristi MySQL?!

nepotrebni broj

Radi, ali treba biti uporan. Međutim ima veći problem, osim ID broja traži i broj prekršajnog naloga. Kad već imaš pomenuti broj (brojeve) onda znaš i kaznenu sumu i sve ostalo, pa ti ovo više praktično i ne treba. sa ovim dodatnim brojem se sve bez veze komplikuje. Dovoljan je ID broj građana.

Komentar

Ovo ne radi

gost 5

ne treba ih pregledati, gospodo, vec platiti. Platiti.

pitanje

da li je i ovu bazu podataka, tj. softver radio Prointer?

biberče

ne treba ih pregledati, gospodo, vec platiti. Platiti. ka gost 5

Prevara gradjana

Sluzbenici unose kazne samo koje su u statusu prekoracenog roka, znaci ne unise kaznu kad je nacinjen prekrsaj , nego kad istekne rok za placanje pa moras platiri dupli iznos. Banda lopovska.

/ Najnovije