Akcija Black Tie 2: Elmedin Konaković reagirao na informaciju da je 20 osoba pušteno na slobodu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Norod zna čija je to škola ili...?

Svi oni koji vjeruju Konakovićima, Ademovićima, zaboravljaju da su takvi doktorirali na visokim SDA školama kriminala, zločina, nepotizma, nepismenjaštva, antiprosvjetiteljstva, Alijine mediokritetske skribomanije, Deklaracije, minderbegovskog resantimana, rušitelja i izdajnika ZAVNOBIH-a i Republike Bosne i Hercegovine itd., itd.

Narod i Kurava

Ovaj propali košarkaš i jeste vođa toga klana, politički vođa i zaštitnik. Od tzv spektakularne akcije svi na slobodi, fasada sve mogu fino prikriti i počistiti a ovaj se vučićev kriminalac javlja...Slijedeće je šta?? Bagra i kriminalci u policiji... Baš nam slijedi propast, a ova gamad politička ima da leti.

Kifla

Aj' ne prdi!

Vidis kako znas

A ta pravosudno-medijska-policijska mafija si ti !

IGMAN

Ova bagra iz zlikovačke škole sda je do detalja razradila sve mogućnosti koje su im se otvorile postavljanjem ovog facebook degenerika na pozicije, sklonivši Bakira a promaknuvši ovog šugu u prvi plan, samo je bezosjećaj kod njih ostao isti, odsutstvo realnoga i momenat kad treba stati i prestati krasti i ušutiti se malo. Po tome je evidentno da je to ISTA strana, i on i Bakir i svi zlikovci s kravatama u ovom Gradu i ovoj zemlji. Sve je to ista zločinadija. Sve i jedan isti. Pušku sam nosio 4 godine. Nadam se ratu, i da se sutra desi SAMO BIH OVE UBIJAO, SAMO OVE! Ne zanimaju me ni Srbi ni Hrvati ni Jevreji ni niko drugi. SVAKOG ZLIKOVCA S KRAVATOM U SARAJEVU KOJEG BI VIDIO NA ULICI PUCAO BIH U NJEGA pa nek ja prvi poginem, odmah!

Sarajevo071

I krajnji im je domet što su išli na Hadž. I on i ovaj Memija i Gavrankapetanovići i svaki mogući bandit, licemjer, ubica, lažov i prevarant u ovoj zemlji. Sve hadžije. Puna usta Alaha i selama a u duši Sodoma i Gomora. Valjda misle da je i taj Bog budala i da će i njega izlagati, prevariti i išaltat kao ove jadne, sluđene ljude. I mi se čudimo zašto nas mrze. Pa kako nas bolan neće mrziti, pa ja nas mrzim, samog sebe mrzim jer me još od zlikovca Alije Izetbegovića poistovjećuju s ovakvima kao ovaj, njegovi predhotnici i slični njemu. Ja nas mrzim. Mrzim što me neko treći gleda kroz prizmu ovih sociopatskih pohlepnih kretenčina. Fuj!

Fadil

Ovaj izgleda nikako ne spava ?

Fuj

Sve se vise transformise u Vucica. Isti gard, iste lazi, ista konstrukcija, ista retorika

***

***

Prpa dino

Sad ako neimenujes vukoju i neusvojis izborni zakon po covicevom zakonu znas da te prdekana nemoze zaobic,sad si pas na lancu covica,dodika i vucica

Namćor

Hiperaktivna kifla ... za Željanu Zovko najfinija ... a probala je mnoge u Briselu.

SMEĆAR

pravi

ja1

@narod i ****a, neka nam slijedi propast kad birate izmedju sda i nip kao da lijeva opcija ne postoji. Sta fali SDP i Nasa stranka da biramo izmedju njih? Smetaju vam umjereni, hocete kriminalce

Ista škola

Sve se vise transformise u Vucica. Isti gard, iste lazi, ista konstrukcija, ista retorika ka Fuj

IVA

MEDJEDE NEPISMENI!! TVOJI NARKO PRIJATELJI SU PUSTENI IZ PRITVORA A NE OSLOBODJENI KRIVICE. TO CE SUD DA ODLUCI. RANO SE VESELIS NARKO DINO!

/ Najnovije