Akademik Slavo Kukić o izbornoj reformi: Etnobogovi su pali na tjeme

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

Vi komunisti iz SDP-a sa Nerminim Nikšićem na čelu poklonili ste HDZ-u svu moć u Domu naroda i sada glumite nevinašca. Nema većih izdajnika države BiH od vas !

OPET

350 000+ GLASOVA ZA KOMŠIĆA! I ZA SVA VREMENA ĆE BITI TAKO!

Veži konja gdje ti Aga kaže

Komunističke tlapnje i mokri snovi.

OPET

Će Željko Komšić sjediti u Predsjedništvu BiH. Tako će biti vazda!

OPET

Će Pavelićevi i Tuđmanovi fašisti kenjkati i kukumavčiti sljedećih 8 godina, i to sve džaba! Željko je OPET u Predsjedništvu!

@Ljiljan

Kompas i brkaš srvari

SULJO IDRIZOVIC

KUKICU TI NEMISLIS DOBRO SVOM NARODU A KAMOLI DA MISLIS DOBRO MOM NARODU A SAD DA SE OSVRNEM NA KOMSICA KOJEG MOJI ZAKIVAJU U ZVIJEZDE PRVO ONSE BORI ZA SVOJU PLATU OD 6000 KM STA JE DOBRA URADIO ZA BOSNJAKE OSIM STO JE USPIO NAS ZAVADIT SA HRVATIMA ON JE NAJ VECE ZLO ZA BIH

slavek

opet sveznajući "ugledni akademik"...kad tako sve znaš kako te nisu zvali da im daš rješenje...dosta tebe i takvih ovom narodu kojem prodaješ propalu komunističku ideologiju preko 40 godina...

OPET

Će Željko Komšić sjediti u Predsjedništvu BiH. Tako će biti vazda!

OPET

Će Pavelićevi i Tuđmanovi fašisti kenjkati i kukumavčiti sljedećih 8 godina, i to sve džaba! Željko je OPET u Predsjedništvu!

OPET

350 000+ GLASOVA ZA KOMŠIĆA! I ZA SVA VREMENA ĆE BITI TAKO!

Vazda

Profesore kao i vszda Vasa analiza je tocna i bolje da sami slomijemo ruke i noge nego da nam ih lome placenici Zagreba i Srbije.

A. A. A

Ako ista hrvate Bosanske boli od istine nekoga ko je hrvat Bosanac I Hercegovac ne znam Ali znam gosp Slavo da ste veoma pametan I mada sve dobar I posten covjek I hvala sto pored svih nedaca koje su vam pripremali ovi iz hdz bih opet ja no iznesete stvari kako stoje zivi I zdravi bili

Guest

Guest @ A.A.A. To je posten karakter i zdrav razum. Ne prica po muzickoj zelji nego iznosi istinu zivjeli.

Rus-mir

Ako već nisi osunećen ne gubi vrijeme i učini to čim prije. :) :))

DuškoDugouško

Budaletino, BiH je pala na tjeme. Možeš to veoma lagano provjeriti u BL, a od danas i u MO. :)

Nino

"Akademika" i razine razmišljanja. Predratne predavač marksizma u srednjoj školi u Posupju. Čudi me da te nitko ne slati tamo. Valjda nitko i ne komulcira u Posupju s ovom prodajnim dušom.

/ Najnovije