Akademik Kurt Bassuener: Zaustaviti promjenu Izbornog zakona u BiH, ugađa se Čoviću

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Gdje ste ovoga našli koji je baš upoznat sa svim detaljima? Izgleda da mu niste uopće postavljali pitanja samo ste napisali "odgovore" kakvi se vama sviđaju.

Kurt

Bravo Kurt! Kolega Bassuener je inace vodeci strucnjak za Balkan, posebno Bosnu. Toliko ovom pametnjakovicu iz prvog komentara koji voli da govori i o stvarima o kojima ne samo da nista ne zna, nego i priznaje da ne zna...

Mostar

BiH je jedino moguca (dugorocno odrziva) kao decentralizirana i federalizirana drzava. Sve ostslo je put za nigdje

Gost

Koji je LEVEL ovaj STRUČNJAK? Možda peti ešalon. Nama nema pomoći bez Bidena. Davno je ustoličen a još nije došao riješiti krizu u BiH.

Jadni mi...svi

Ne znam ko je opsniji ili najopasniji po BiH, osovina Dodik_Covic koji bi Drzavu najradije podijeli pa se nekad tamo kasnije pripojili Srbiji i Hrvatskoj ili Bakir koji im stalno ide niz dlaku (to dopusta). A evo polako su i ovi iz Evrope polako poceli da se svrstavaju na stranu ove tvojice .!!

VLADO

Tako da bosnjaci stalno mogu izglasati svog drugog covijeka.Ti stvarno ne znas sta govoris.I na kraju ko si ti???

@VLADO

Ja sam onaj s Ozilkom,,,

/ Najnovije