Akademik Kukić: Hoće li u djelovanju "Osmorke" biti dovoljno pameti?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jbt

Profesor a idiot. Pa kako ne kazes da ni u kom sluučaju niije nuzno izbaciti SDA i koalirati sa hdz i snsd fasistima. Sta se tu mijenja? Samo ce biti jos radikalniji u unistenju drzave! Licemjer si žešći.

Ne

Nemoze biti medju njima pameti jer covic u suradnji sa zagrebom nece nikad odustati od pokusaja pripojenja herceg- bosne hrvatskoj.

Ne može, zarez, tačka, nova rečenica, veliko slovo

Nemoze biti medju njima pameti jer covic u suradnji sa zagrebom nece nikad odustati od pokusaja pripojenja herceg- bosne hrvatskoj. ka Ne Uspio si, u jednoj rečenici, pokazati koliko si pismen!

Mostar

Bakir je unistio Hrvatsko Bosnjacke odnose, a oni su kljuc opstanka BiH. Osmorka je tu da ih pokusa ispraviti i spasiti BiH i zbog toga ih "stranci" guraju. Uvjeren sam da je ovo posljednji pokusaj pomirenjea, ako ovo ne uspije i krene se dalje sa nametanjima BiH je osudjena na propast

Sve je šuplja

Cijenu neće platiti partije nego građani.Zar je moguće preko noći odstupiti od zacrtanih ciljeva podjele. Zar je moguće da radikali sarađuju sa socijalistima i obratno. Sve je ovo jedna velika farsa i igra na uštrb običnih gradana ili naroda kako hoćete.

Bitno je da si ti shvatio poAntu.

Uspio si, u jednoj rečenici, pokazati koliko si pismen! ka Ne može, zarez, tačka, nova rečenica, veliko slovo

Adi

Lijepe riječi su ukras

Adi

***

Bake

***

/ Najnovije