Akademik Duraković o povlačenju Bogića Bogićevića: Sarajevo je doživjelo nokaut

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Samo Sarajevo sebe vidi kako ga opisuje gosp. Durakovic, ostatak BiH ga vidi kao etnicki ociscenu sredinu koja gopodu kao sto je B.Bogićević koristi kao smokvin list

miki

Sarajevo je do zadnjih trenutaka služilo svakom agresoru za samo par dana poginulo je 700 a ranjeno 2000 partizana u oslobađanju tog ustaškog gnezda ;)

Bošnjak

Niste trebali gosp. Durakoviću Zukorlića napadati. Kao akademski građanin trebali ste obaviti prgodan razgovor po mogućnosti javni!

miki

A u Zagreb su partizani ušetali ;)

Guest

Taman kad se čovjek ponada u bolje sutra, shvati da živi u zemlji duševnih političkih invalida, moralne sirotinje koja se zbog vlastitih interesa koprca u političkoj žabokrečini. Svi su oni isti. Mene je kao čovjeka sramota šta su uradili časnom čovjeku Bogiću Bogičeviću. Izvinjavam mu se u ime svih čestitih koji su dali svoj glas ovim političkim prostitutkama.

papac

Hoce li neko da posteno objasni da je Bogica kandidovao SDP kao nenu vrstu pokrica za svoj idiotizam i nerad.. I onda su otisli u kafanu misleci da je dovoljno sto je Bogic kandidat i da ce se to zavrsiti samo po sebi. E pa u demokratiji nije tako ! ovo nije udarac gospodinu Bogicu niti odbijanje Bogica nego udarac jednoj jadnoj SDP stranici i šarenoj diletanskoj cetvorci. Mislim da se Bogic pojavio kao nezavisni kandidat da bi ga 90 % sarajlija podrzalo..

papazijanija

Što je slika Durakovica a ne od Faruka Velea...

KLOSA

STA JE TO BOGICEVIC NEKI SVETAC NASTACE SMAK SVIJETA AKO ON NEBUDE SVE JE TO BIZNIS GRADZANI NEMAJU NIKAKVE KORISTI SEM SUPARNICKIH POLITICKIH KLANOVA NEKOM DREBA DA BI DOSAO DO NECE GA TAKO I SA SKAKOM NIDZE VEZE ZA OBICNOG COVJEKA

THOR

Da, Sarajevo je bilo grad do one godine kad je na vlast dosla SDA. A onda, pocetkom 1996 u Grad je dosla jalasa neobrazovanih, prostih, nepismenih, neinteligentnih stvorenja, koja su, cudom se i danas cudim odakle, dala stotine hiljada maraka da kupe stanove, i nastavila da zivi seoskim zivotom, dobili potomke koji nista pametno od njih nisu mogli nauciti, i Grad je pao.

gost

:(

gost

Sarajevo hoće muslimana kao Muderis za gradonačelnika a ne ćafira sa 2 haram prezimena!!!

/ Najnovije