Akademik Duraković: Bosna je pred ambisom, Bošnjacima prijeti sudbina Rohinja

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Odhebi stara budalo. Ti si najveći crnjak na svijetu ! Ako u ratu nismo postali Rohinje e vala sad sigurno nećemo Vi komunjare ste i doveli BiH do ovoga. Prodate duše !

9

@5 - Haveru znam, a isto tako znam da si haveru bila na psihijatriji, i da voliš dečkiće od 24 godine iako imaš 45. Zako da, haveru, idi na Tinder i traži nekog da mu progutaš spermu večeras a mani se ovoga, ovo se tebe svakako ne tiče. Haveru.

DUDEK Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Nino

Muslimani trebaju shvatiti da Bih nije samo njihova, već da, se tu pitaju još dva naroda. Tu je temeljni problem.

Prozak

Pa zar neko stvarno misli da ce svabo nesto uciniti ,Pa svaki dosad je bio od svarca ,valentina ,pa sada Smita ,nista niti ce, sto pa Njemci su politicki patuljci ,naravno zbog 2 rata ,i holokausta,kada vidis da je Rusija i Srbija pritiv znaj da je to njihov favorit,Zadnji svabo sto je lupo sakom od sto je Benjamin Kalaj ,ovi ,su tu iskljucivo da ostane ,ako ne i gore ,

Profesore ne deamatizuj! Kad smo je odbranili 92. odbranit cemo je uvjek! Samo se trebamo rjesiti lopova u sopstvenim redovima!

.

BiH

Muslimani trebaju shvatiti da Bih nije samo njihova, već da, se tu pitaju još dva naroda. Tu je temeljni problem. ka Nino Naravno da nije. Još manje prava na BiH imaju oni koji je negiraju, uništavaju i razaraju 30 godina. Popun onih koji posjeduju putne isprave drugih država i glasaju na izborima u drugim državama. Bosna nije onih koji je ne vole!

dP

Sve manje akademik, sve više obični kmečavac. Čitaj malo, i Eu i Amerika poručuju da se lideri u državi dogovore, da nema više nametanja. Prestanite više q....svirati, ovo je država tri naroda a ne jednoga. Što prije shvatite to i budete poštovali, prije će i svima biti bolje. Sat otkucava...

i

NIKAKVIH ovdje "naroda" nema! U Bosni i Hercegovini je samo jedan narod! Bosanskohercegovački. Ko misli da pripada drugom narodu, onda neka ide u tu zemlju gdje živi taj narod, sa svojima brate ....

i

Nemaju nikakva prava na BiH imaju oni koji je negiraju, uništavaju i razaraju 30 godina. Poput onih koji posjeduju putne isprave drugih država i glasaju na izborima u drugim državama. Bosna nije onih koji je ne vole!

Duduk

Naravno da nije. Još manje prava na BiH imaju oni koji je negiraju, uništavaju i razaraju 30 godina. Popun onih koji posjeduju putne isprave drugih država i glasaju na izborima u drugim državama. Bosna nije onih koji je ne vole! ka BiH<< U pravu si sve. A naši naj veći neprijayelji ovi takozvane patriote il domoljubi iz dijaspore koji sanjaju o ratu i jedva čekaju da počne. A oni će to budno da prate iz toplog stana u dijaspori.

i

Nemaju nikakva prava na BiH imaju oni koji je negiraju, uništavaju i razaraju 30 godina. Poput onih koji posjeduju putne isprave drugih država i glasaju na izborima u drugim državama. Bosna nije onih koji je ne vole!

i

NIKAKVIH ovdje "naroda" nema! U Bosni i Hercegovini je samo jedan narod! Bosanskohercegovački. Ko misli da pripada drugom narodu, onda neka ide u tu zemlju gdje živi taj narod, sa svojima brate ....

Meho

Jos kad mi dem borci krenemo na sda bandite i njihove famelije,bice krvi do nosa.sve su krivi sda lopovi i njihovo kulanje bogastva,dok narod pati od neimastine.nevolim rat al me raduje obracun s sda teroristima.

Ljut sam

Gore od svetosavca je jedino komunista

Asim

Dabogda se raspala,narod pati po vlastitom vlascu 30 godina.ovo je zivot golgota i patnja,bosnjacima netreba drzava,samo patnju proizvode narodu.

Damianusdarcus

Dragi Bosanci... ko nikada do sada primjećujem četničke pete kolone po portalima. Ko je stariji zna kako je bilo i pred onaj rat. Pamet u glavu, jer nas niko neće braniti do nas samih. Ovdje je rat bio kad su se četnici osjetili jakima... a mnogo se jakima osjećaju!

za NN

Odhebi stara budalo. Ti si najveći crnjak na svijetu ! Ako u ratu nismo postali Rohinje e vala sad sigurno nećemo Vi komunjare ste i doveli BiH do ovoga. Prodate duše ! ka NN U ovoj smo situaciji zahvaljujuci izdajicama Bosne i Hercegovine, sljedecim partijama :SDA, SNSD, HDZ, SDS,, SBB, NS i ostal sitna sisa. Ovo sto koristis u Bosni i Hercegovini su ti komunjare obezbjedile a to kopanje po kontejnerima je rezulata lidera SDA partije, SNSD, HDZ...

za Nino

Muslimani trebaju shvatiti da Bih nije samo njihova, već da, se tu pitaju još dva naroda. Tu je temeljni problem. ka Nino Mi i ne govorimo da je samo nasa. Samo nas ima vise od 50 i nasa rijec se mora cuti , a to vi mali misevi ignorisete sve cesce. Problem je da se vi bojite da je nas vise od 50 %.

Nbs

Sta vam to fali tuzla,zenica,sarajevo,konjic,gorazde, defakto zeleni pojas 3%drgih i drugacijih i to je vama gradjanska bih mi svi slijepi pored ociju a da i ko vam to prijeti bilo cime

Konobar

23%, je realno i previše za narod nastao '92. u Holidej Inn-u!

Xy

Hvala professore. Situacija je kako opasna. Probudite se probosanske snage pocev of vlasti padalje na djelova je.

Febo

Budala

Sere

Profesore, sa dužnom poštovanjem, sereš - predpostavljam da bi privukao malo pažnju na sebe! Veću glupost nisam čuo dugo vremena. Ne znam gdje vi živite...

Duduk

Jel su dvojica što pišu kometare il jedan a nik im je I

Pacifist

Kako je moguće sačuvati zemlju u kojoj više od polovine stanovništva koje živi na 3/4 njene teritorije je ne želi kao svoju državu?

Amira

Šta da radimo mi koji nismo aktivni u politici. G-dine Durakovicu podržavam sve što ste rekli i plašim se. Pozivam g-dina Konakovica koji ima autoritet kao nijedan političar bošnjak da se svakodnevno pojavljuje i vodi nas jer jedino on to može.I pametan i hrabar i autoritativan a i dovoljno drzak da se suprotstavi neprijateljima ove zemlje.

Diplomata

23%, je realno i previše za narod nastao '92. u Holidej Inn-u!

Faco

Vakcinišite se. Ko će ratovati ? Ovime, sami brišete jasne fakte, koje dokazujemo kroz razne procese pred Međunarodnim sudovima. A to je da su na BiH, tada međunarodno priznatu i nezavisnu suverenu zemlju, Srbija, Vrna Gora i Hrvatska izvršile agresiju, s ciljem pripajanja dijelova BiH ovim državama, a uništenjem - nestankom možda i 60 % jednog naroda, Bošnjaka. Satrali se da dokažemo da u BiH nije bio građanski rat. I sad-Bošnjaci će nestati. Od koga ? Vakciniši se. I ne lupaj.

Bosanac

Ako dode do opet rata ostaloje toliko omladine i sposobnih momaka da odbrane Bosnu i Hercegovinu,Ali valjda suse svi narodi opametili jos od 92

Nbs

NIKAKVIH ovdje "naroda" nema! U Bosni i Hercegovini je samo jedan narod! Bosanskohercegovački. Ko misli da pripada drugom narodu, onda neka ide u tu zemlju gdje živi taj narod, sa svojima brate .... ka i de sad mi objasni odkud istanbul u sarajevu u tolikoj mjeri po tome bi muslimani trebali u tursku

RajvoSa

E akademika i “intelektualca” šta izjavljuje ccc

Rs

Mi imamo svoju Republiku Srpsku i nikakva Bosna nas ne interesuje. Niko vas neće napasti niti ubijati, samo ćemo zaštititi što je naše, izaći ćemo granice naše države Republike Srpske.

Vendi

E vala da se hoće već jednom otcjepit, da odihnemo od njih.

/ Najnovije