Ajnadžić: U nedjelju ćemo pospremiti četiri stranke, dosljedno i s karakterom

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cile

Pa i nije vise ni S od Sarajeva navukli ste papke ovamo i zaposlili ih sve redom dali im sve samo da ima ko glasati za vas bagru lopovsku. I koji je to nacelnik iz sda rodeni Sarajlija svi idite u svoje selendre i oslobodite nas vise vaseg papanluka, primitivluka i lopovluka. Jaka sda siromasna BiH.

Cile

I bolje bi svima bilo da ste umjesto svih bogomolja izgradili fabrike i firme gdje bi ljudi mogli raditi. Ali ne vi ste porusili i unistili i one koje su bile prije rata da bi svoje depove napunili gomilo lopova. Fujjjjjjjj

Smrade

U te te socijale žvaljave bemje

Bošnjak

Običnom Bošnjaku ne bi trebalo biti važno ko je odakle, jednostavno podjeliti na ljude i neljude. Bilo bi korisno kad bi ovi pokupili smeće (plakate, hajfuše, i ostalo) odmah bi se vidio napredak!

/ Najnovije