Ajnadžić odgovorio Mandiću: Načelniče, počnite da radite

7
Radiosarajevo.ba
Ajnadžić odgovorio Mandiću: Načelniče, počnite da radite
FOTO: Radiosarajevo.ba / Općina Centar / Arhiv

Nakon što je načelnik Općine Centar Sarajevo Srđan Mandić obišao danas Sportski centar "FIS", a prizor koji je zatekao očigledno ga je naljutio jer je zbog katastrofalnog stanja u kojem se objekt nalazi uputio oštre kritike na račun SDA.

Kako je na Facebooku napisao Mandić," osam mjeseci su bivši načelnik Ajnadžić i njegova SDA ekipa na svaki mogući način opstruisala imenovanje nove uprave Centra za sport i rekreaciju (JU CSR)".

U međuvremenu, oglasio se i nekadašnji načelnik Nedžad Ajnadžić putem Facebooka, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Danas izmjena režima saobraćaja u Sarajevu, pogledajte u kojim ulicama

Danas izmjena režima saobraćaja u Sarajevu, pogledajte u kojim ulicama

"Za svoj nerad, Mandić čini odgovornim bivšeg načelnika i administraciju. U svakom nastupu proziva mene i SDA.

POČNI RADITI NAČELNIČE I VI BI TREBALI BITI BOLJI OD SVIH PRETHODNIH.

Projekte i rezultate na sto.... Mislio sam ništa ne komentarisati, ali moram.

I dalje se načelnik Mandić igra sa stanovnicima Centra i izvrće činjenice onako kako njemu odgovara. Ali, građani su počeli više vjerovati svojim očima nego Mandiću. Danas se još jednom potvrdilo da Mandić, pored nedosljednosti, iznosi brutalne neistine.

Prilikom posjete školi na Šipu ustvrdio je kako je zatekao neke navodne planove da se objekat završi do jula 2022. godine. Samo visprenošću i požrtvovanošću Mandića i njegovih stranačkih kolega rok su skratili za godinu dana. Da možda vidimo neke radove u Općini Centar pa bi mu i povjerovali. Načelniče, iznosite brutalne laži koje više ne prolaze kod građana koji su od vas očekivali da budete bolji od prethodnika.

Ja vam to želim od srca.

Slagali ste da će škola primiti prve đake u septembru. Baš, kao što i u svojoj zadnjoj objavi iznosite neistine u vezi objekta FIS-a. U narednim objavama ću detaljno iznijeti šta je Općina u mom mandatu uradila za JU Centar za sport i rekreaciju. A, iznijet ću i šta je rađeno prije nego što sam preuzeo dužnost načelnika. Vi načelniče objasnite zašto ste se grčevito borili da teniski tereni budu izdati trećem licu.

Pokazat ću i ja šta smo zatekli prije nekih tri godine, a građani koji odlaze na Koševo i svi zainteresovani mogu posjetiti teniske terene i vidjeti kako oni sada izgledaju. Ali, o tome uskoro. Za sada javnosti prezentiram još jedno saopštenje staro skoro godinu dana sa rokom završetka izgradnje škole", poručio je Ajnadžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije