Ajla Delkić otvoreno: Predstavništvo RS radi protiv BiH u Washingtonu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Takvi su i dzaba je

Vlahe je Osmanska casna carevina uzdigla na nivo naroda. Vjeru im je stitila. Kad su poceli propadat prvi su se okrenuli dusmanima. Uvijek pricaju o casti i neovisnosti a uvijek gledaju ko je trenutno najjaci da mu se prostru pod noge. Ovaj vakat ih malo handri nije jos jasno ko ce gdje.

Pa

Bih su svi, a mozda se pola BiH ne svidja ni sta ti pricas. A ovaj u komentaru prvi je vrh. A ko se bolan prostiro svima koji su dolazili, od turaka, austrougara, fasista,. I su bili ti koji promijenise vjeru i svima se prostrase. Bigumili, jest al juce.

Dorian

Vlahe je Osmanska casna carevina uzdigla na nivo naroda. Vjeru im je stitila. Kad su poceli propadat prvi su se okrenuli dusmanima. Uvijek pricaju o casti i neovisnosti a uvijek gledaju ko je trenutno najjaci da mu se prostru pod noge. Ovaj vakat ih malo handri nije jos jasno ko ce gdje. ka Takvi su i dzaba je Ako ti tupavi mislis na Srbe, oni su davno imali carstva i jeli viljuskama dok vi i dandanas zderete rukama. Koga je Osmansko carstvo uzdiglo, ne znam, ali znam da su neki Srbi ginuli u borbi protiv Turaka, neki pobjegli od zuluma, a onaj kukolj medju njima primio islam. Hvalite se da ste Turci a prezivate se Popovic, Obradovic, itd. Malo istrazi pa onda lupetaj neandertalce. Ne slusaj sve sto ti govore kod kuce i u dzamiji. Prosiri vidike

Gost

Koje BiH Ajla, BiH nije ono sto ti i tvoji politicki istomisljenici misle da jeste. Slavite 25.11 pa procitajte sta tamo pise, BiH je i Srpska i Hrvatska i Bosnjacka pa tako i stav o tome sta je BiH nije niti moze biti samo Bosnjacki.

Da

Bar ste priznali indurektno da je prica o bejha dijaspori sarena laza i jedna od vecih prevara. Poatoje samo srpska, bosnjacka i rvacka, a Ajla Delkic nije ni srpska ni rvacka

09

Ja, i?! Ko si ti mala ?! I pitam se ko tebe plaća?! Olajavaš sve koji nisu bošnje! Zapamti da BiH nije muslimanska. Samo 23%.Neko vam je isprao pamet, pa mislite da je sve vaše. Srbi i Hrvati su tu i to morate prihvatiti. Izmetbegovići i SDA su vam pamet isprali.

/ Najnovije