Aida Tule se oglasila povodom prijetnji koje je dobila od supruga Edina: 'Javno se ograđujem'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja1

pa i ona nekakav iscjeljitelj? Ova vjera unistava ljude

Sar

Jao vjernika i goBana, ne zna se ko ga kome meće!! Ovi sto se kunu i boga spominju u svakoj recenici ispadose najveci odron! Nikakve veze ni sa jednom vjerom ovaj nemoral nema, pod okriljem vjere ****aluk samo takav!

333

U kom svijetu ovi ljudi zive? Da ovu cijelu pricu, sa svim detaljima, dramatizujes, bio bi Fargo 2. Drugo, ljudima koji nisu kvalifikovani da pruzaju psiholosku pomoc treba zabraniti da se time bave. Iscjeljitelji, nadripsiholozi, life coaches i ostale budalastine su i jako opasne, manipulativne i iznudjivacke prakse. Ima razlog zasto se zavrsavaju ozbiljni fakulteti za rad sa ljudima, a psiholoska i psihijatrijska praksa odvijaju pod nadzorom struke.

Zasto ne odete tamo

odakle ste dosli pa tamo uredjujte vase medjusobne odnose! Vratite se svojim livadama je bo vas otac seoski! Ostavite ovaj grad na miru!

***

***

Dudamel

Ovo dvoje se skolovalo po Maleziji. Nije bas da su praznoglavci. No ocito je taj fanatizam ispio mozak svim akterima i zaglavili su u nekom limbu pa lupaju mahnito po vratima da izadju bilo kako. Zato su neki od njih poceli histerisati po drustvenim mrezama. Steta bas.

Kolektor

Prestao sam citati jedan od vodecih portala u BiH, bas iz razloga ovakvih clanaka. Koliko su ovakve informacije bitne za siru javnost!? Izgleda da smo postali "Zadruga" nacija, zalosno.

DoDICKgenocidas

Sta reci o pokrivenoj zeni koja je ostavila miza sa 5oro djece zbog drugog muskarca...sta kaze vjera na to?

Sve se moze

***

borac1992

Mozes mislit kakvi su onda ti njeni klijenti ?

Dgh

Samo se krijete iza Alaha papci jedni.Doveo vas alija i gradove i stranka vam dala da zivite kao elita i sad ne znate kako da se ponasate.Nista vam te mahrame i bradurine ne znace, vecina vas je obicni sljam, dobro vam Aldino rece

Vvf

Odakle dodjose ove nakarade u gradove? Jel to drustvo koje je alija zamislio?Teheran a iza qrvaluk

Po Islamu

samo kako, to je druga stvar. Nije umrla ako ima petero djece i muza. Ako muz nije kako treba pa nece valjda skapat u tom zatvoru al naravno ima red kako i sta u tom slucaju. Nazalost ovdje je naletila na klasicnog odvratnog predatora koji iskoristava sve i ne preza ni od cega ka Sve se moze Bi je pogubili ili bi to uradili iz častineko od njene familije(muški rod)

Sasa

pa i ona nekakav iscjeljitelj? Ova vjera unistava ljude ka ja1 Ako su ti ovo vjernici ti imas ozbiljan problem.

/ Najnovije