Aida Spahić, majka ubijene Azre Spahić: Bila sam na mjestu gdje je sinoć udarena žena...

3
Radiosarajevo.ba
Aida Spahić, majka ubijene Azre Spahić: Bila sam na mjestu gdje je sinoć udarena žena...
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Postavljena spomen-ploča Azri Spahić i Almi Suljić

Tokom otvaranja spomen-ploče poginulim mladim doktoricama Azri Spahić i Almi Suljić danas se javnosti obratila majka Azre koja je kazala da je užasnuta time da se ništa nije promijenilo od tragične nesreće u kojoj je ubijena njena kćerka. 

Aida Spahić je poručila da ne prati šta se dešava u posljednje vrijeme jer ne može to da podnese, ali nju užasava da se ništa nije promijenilo.

"Ja sam bila tu kada je žena kod Vječne vatre udarena, to sam mogla biti ja što bi bila krasna poruka za svijet. Prvo kćerka, pa ona na trotoaru u Sarajevu... Užasnuta sam time da se ništa nije promijenilo. Borite se vi, novinari, jer imate puno više snage i utjecaja nego što mislite. Zakon je nula, kazne su nula", rekla je majka Azre Spahić.

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Naglasila je da je tragično to da vozač može imati puno izdanih prekršaja bez vozačke dozvole te da je užasnuta državnim sistemom u pogledu saobraćaja.

Podsjećamo, danas je, 8. marta na Međunarodni dan žena, otvorena spomen-ploča za dvije mlade djevojke koje su poginule u saobraćajnoj nesreći na Marijin Dvoru 26. maja, a otvaranju ploče prisustvovali su porodice i prijatelji djevojaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije