Ahmetović: Zašto da učestvujemo u predavanju Srebrenice u ruke negatorima genocida?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma mrš

Izgubili ste izbore prvi put ubjedljivo. Znate da ne možete pobijediti ni drugi , ni ikoji drugi, pa sad nešto trunete. Ko vas ne zna ,prevarantska i lopovska sorto, koja je sve navikla na prevaru i lopovluk da dobije, skupo bi vas platio.

Pa

Pa nemaju veze sa Srebrenivim fiktivno prijavljeni kao Duska Jurisic, pa to kao ne smeta. Najpostenije, ko tamo zivi i zeli da zivi nek glasa, a ovi po Vogosci, inostranstvu, Srbiji, itd, znaci svi ostali da nemaju pravo glasa, jer ovako je licemjerno traziti da jedni mogu a drugi ne mogu imati pravo glasa.

Samo jedinstveno

Samo jedinstveno mozemo pobijediti i rijesiti fasisticke i ostale probleme nase jedine domovine.

gost

Odavno je jasno da je Izetbegovic prodao Srebrenicu, samo sto se svi prave slijepi!

Radion

Dok su se u federaciji bavili drugim pitanjima kako podijeliti stolice i kako zaraditi, u RS-u su dovršili etničko čišćenje započeto u ratu, perfidno kroz prijetnje, zakone, odluke, školstvo, zapošljavanje, vjerske slobode, inaćenje,negiranje zločina i genocida, veličanje i odlikovanje presuđenih zločinaca svakodnevno pa sve do danas i izgleda da su u tome uspjeli. Anex 7 je samo mrtvo slovo na papiru. Političari iz RS-a treba da se zahvale međunarodnoj zajednici i visokom predstavniku koji su svojim neradom doveli BIH na rub provalije. Najteže je onim povratnicima koji su nasjeli na priće . I da (za administratora)kako se ne može komentarisati Dodikova kčerka a Srebrenica može. Da li je to plačena reklama? Trebali ste odmah napisati PROMO.

Mostar

Izadjite na izbore i pobijedite ili izgubite. Sada sigurno nece biti izbornih malverzacija kada su sve oci uprte u Srebrenicu. U cemu je problem?

Odjebaus

Niste mogli smisliti ništa gluplje od inicijative moja adresa Sreberenica. Ne mogu još uvijek da vjerujem da ste očekivali da se to odnosi samo na jedan narod.

Pravopis

@Radion, Seljačino nepismena, prvo nauči pravopis, i slovo č i ć, pa onda nešto napiši, ako možeš i imaš šta pametno reći. (Ps. ne reči).

/ Najnovije