Ahmetović: Sudbina je htjela da imam neki uticaj i pokušam spasiti BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta sad

Evo covic dobio podrsku ruskog agenta milanovica zvanog stakor,a podrsku mu pruza i plenkovic.Dakle drzavni udar na BiH od strane covica i njegovog hdz-a te hrvatske je zapoceo.Zaustavit ga moze medjunarodna zajednica ili oruzani otpor BiH patriota.Ajde sad Ahmetovicu pokazi kako ces obraniti suverenu neovisnu samostalnu drzavu BiH ?

Genocidasi

HVALA TI ZLATO NAŠE .BORI SE TI TAMO MI ĆE MO U BOSNI.PRAVDA MORA POBIJEDITI KAO I UVIJEK .

Tutija

Zbog takvih smo vodili rat a izgleda da cemo opet., samo napred u propast svih u bih...

N

Đukelo ti si agresor na BiH pogotovo na hrvatski i srpski narod , treba ti zabraniti ulazak u BiH , ti si školski primjer naciste govno nacističko

.

Tako je Ahmetovicu !! Svi za jednog jedan za sve Kome ne pase BiH eno mu srbija eno mu rvatska ..,., Svakako smo ih u Bosnu dovukli kao kmetove i serve-sluge Nakotilo se ko vaska …….

Sale

Tako je Ahmetovicu !! Svi za jednog jedan za sve Kome ne pase BiH eno mu srbija eno mu rvatska ..,., Svakako smo ih u Bosnu dovukli kao kmetove i serve-sluge Nakotilo se ko vaska ……. ka . U kući ti se tvojoj nakotilo možda, ionako puno lajete na komšije. A s obzirom da su ti Srbi bili stanovnici Bosne i prije Osmanlija, bolje ćuti i stavi brnjicu

Sale

Kome je BiH bitna koji je ona faktor za bilo šta, kakav lik

Db

HITLER JUNGEND,ČOVIC JE PREDSTAVNIK HR.NARODA U BIH,KOME NE PAŠE,NA BLISKI ISTOK PA SE TAMO ***

/ Najnovije