Ahmetović: 'Sankcije protiv Dodika nisu dovoljne, Schmidt ga treba skinuti s funkcije'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Mozes ti Dodiku napuvat pod rep kad on kaze sad!

Dodik se u zadnje vrijem iskristalizirao u prvog politicara BiH: sastaje se sa vodecim ljudima na svijetu, strancu bez mandata na vlasti u BiH reze fino bekendom i forhendom... Jedino sto je krimos, ali jbg, to su svi politicari. Necemo pocet od onih koji dok kradu bar nesto rade, nego od onih koji samo parazitiraju i kradu.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

N

Udri adise *** samo po glavi. Kad bakir mazlum nece

Martić

Kako to da demokratski zapadni svijet postavlja Schmidta za diktatora a uvodi sankcije domaćim ljudima koji su regularno izabrani?

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

A

A hu is ju. Ti bi postavljao i odredjivao u nekoj zemlji ko sta moze. ***

TNT

Ahmetović: 'Sankcije protiv Dodika nisu dovoljne, Schmidt ga treba skinuti s funkcije' ... Koje ba Sankcije, Ludi poput dodika znaju samo za silu, isto kao sto i on radi. On je Bahati Siledzija koji ima jake mentore, te se zbog toga tako i ponasa. Rusija se je sada definitivno stala na otvoreneo Dodiku i pruza mu maksimalnu podrsku, plus Kina a i zemlja Malog Aleka... Njega jedino Visoki Predstavnik moze ukinuti, ali kao sto vidimo on to ne zeli ili ne smije...

Partizan

Kad bi ovaj Hitler Yugen mogao da shvati koliko je beznacajan. Tvoje Svabe su uvijek gubile od Srba, pa ce i ovaj put. A ovi muslimanski podanici sto pisu komentare, mrs' nazad u Alijinu fildzan drzavu (23% BiH).

adi

***

Ivan

***

RASIM

JESI BOSNJAK ALI SI I BEZOBREZAN TAKO GOVORIS O SRBIMA I HRVATIMA I SRBI HRVATI I BOSNJACI POLAZU PRAVO NA BIH NEMOZE BIH BIT SAMO BISNJACKA I TI TO TREBA DA ZNAS I NEMOJ NA TAKAV NACIN NAM POMAGAT TREBA BITI REALAN I RECI ISTINU MI HRVATIMA TRI PUTA BIRAMO CLANA PRESEDNISTVA I NIKAD NECE BIT DOBRO DOK TO RADIMO

Miki

Lijepe riječi su ukras !

opet ovaj terorista islamski iz sarajeva

***

***

Lijepe riječi su ukras !

Salih

Koliko je god kriv Dodik krivi su covic IZETBEGOVIC i mnogi sa sve tri strane treba ih podosta skloniti sa politike scene a ima ih iz sjene sto se podobro pitaju o svemu sta je sa onim sto su dosli sa kesom sad stotine miliona imaju firme trzne centre zgradu rine svi su oni u svrzinom kolu

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Gost

Koliko ih je poginulo u borbama sa Muslimanima? Nijedan. Vi ste bili na istoj strani.

Pamet jača od ponosa

Bolje bi bilo za nas sve u BiH da se ove AVNOJ granice promijene. Ne mrzim nikoga, ne želim zlo nikome ali kakva je država koja gleda na Jadransko more a nema nijedne luke na moru, BiH nema ni izlaz na Dunav i luku na Dunavu, kroz nju ne prolazi nijedan toliko bitan saobraćajni koridor, jedina mediteranska država koja nema nijedne luke na moru,država u trbuhu Hrvatske kao neka enklava, kao neki zabačeni indijanski rezervat. Samo se pitam kome to treba,ništa ni sa čim.

/ Najnovije