Ahmetović osudio poteze Schmidta: Pozivam građane da se suprotstave etničkoj podjeli BiH!

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Turkija

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

Ljiljan

Lijepe rijeci su ukras

Gost

Zašto bi netko u BiH (još se tako zove) držao do mišljenja ovog njemačkog muslimana?

Od Kulina Bana i dobrije dana

leto 1377. Tvrtko dao krunisati u Mileševu, nad grobom Svetog Save, za kralja Srbije". Tad imenu dodaje i nemanjićko vladarsko ime Stefan.

Niko

Koje bre gradjane???? Ti su muslimani ... Srbi i Hrvati koji drže 77% Bosne podržavaju visokog predstavnika

Haha

Opet će se Njemačka crveniti i ispričavati zbog izjava ovog muslimanskog elementa u njenom parlamentu. Zanimljivo, potiče i na nemire u tzv BiH.

Ma najedi se vanago ,

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija. ka Turkija

user90104

DOKLE VISE TO KUKANJE! ! ! A KAD STE IZMISLILI NE POSTOJECI NAROD BOSNJACI PA NAS BOSANCE IZBRISALI E ONDA NIKOM NISTA. DA BUDE JOS GORE SA SDA I BAKIROM NAPRAVILI STE RADIKALNI ISLAM U SRED EVROPE ZATO JE EU I REAGOVALA.HOCETE KAO I SRBI U BIVSOJ JUGI DA VLADATE.NAS IMA NAJVISE E SAD SMO MI TI KIJI CMO VAM DOCI GLAVE.MALO STE SE ZA****LI.

Panzer

BOŠNJAČKI RADIKAL I LOBISTI poziva na nerede i prosvjede.Balavac marš u 3pič..e *****ine.

.

Lijepe rijeci su ukras

Zgembo Zgurdum

Opet će se Njemačka crveniti i ispričavati zbog izjava ovog muslimanskog elementa u njenom parlamentu. Zanimljivo, potiče i na nemire u tzv BiH. ka Haha Droga skupa?

Guest

šta bre,na ovom portalu samo vlahadija,traže Belana a meščini i da ce ga naci

Ahmetovicu, sve sto ti imas

To je pravo na jedan glas, tvoj. Kao i ja, na jedan glas, moj. Ti ces ocito za svoje, ja cu bit natjeran tvojim gestama na moje.

I kako neces glasovat za HDZ?? Jednostavno moras..

Suocen sa opasnoscu.... Pa pogledaj nesto, koliko se to koprca, kofrci samo da nekako nastavi ugnjetavat Hrvate, pa stvarno nevjerojatno!!!!!!!!!!!!

Bosanac

>>Koje bre gradjane???? Ti su muslimani ... Srbi i Hrvati koji drže 77% Bosne podržavaju visokog predstavnika ka Niko<<mamaru ti kuju smrdljivu Bre

Ljiljan

NAŠ BUDUĆI KANCELAR!

Ljiljan

Zašto bi netko u BiH (još se tako zove) držao do mišljenja ovog njemačkog muslimana? ka Gost ******MO TI MI SVI MUSLIMANI SVIJETA A IMA NAS PREKO 4 MILIJARDE SESTRU I MAMU NA NAŠE ČASNE FESLIJE!

Ljiljan

Opet će se Njemačka crveniti i ispričavati zbog izjava ovog muslimanskog elementa u njenom parlamentu. Zanimljivo, potiče i na nemire u tzv BiH. ka Haha ******MO TI MI SVI MUSLIMANI SVIJETA A IMA NAS 4 MILIJARDE MAMU NA NAŠE ČASNE FESLIJE!

Mostar

Rumenige!

za pozivanje na nerede

SE IDE U ZATVOR, KR ETENČIĆU LO JA VI!

LAŽU SRBI

leto 1377. Tvrtko dao krunisati u Mileševu, nad grobom Svetog Save, za kralja Srbije". NIKO NE LAŽE TAKO KRUPNO KO SRBIN!

Mostar

Droga skupa? ka Zgembo Zgurdum Nego šta. Ja se uredim sintelanom ili lakom. Jes da kašljem i da mi je mozak izgorio ko sijalica ali se mogu za male pare fino urediti

Legenda

Lijepe riječi su ukras

krasan os une ćenjak

SA POGLEDOM VARENOG ZECA, a zaudara na oooooooooooj loooooooooo jjjjjjjjjj

MrziteljPDA

On je jedan od 409 poslanika! Slažem se sa njegovim stavovima ali dajemo mu prevelik značaj

R BiH

U slucaju Smidta je cisto lobiranje za katolicki korpus u BiH i to nema veze sa 21stoljecem vec to mizemo nazvati moderni krizatski rat !!! Narode BiH na noge sta cekate !!!

Cekamo tebe da nas povedes!

U slucaju Smidta je cisto lobiranje za katolicki korpus u BiH i to nema veze sa 21stoljecem vec to mizemo nazvati moderni krizatski rat !!! Narode BiH na noge sta cekate !!! ka R BiH .............;;; Zgrabi svijetlo, pa pravac na nas, hajd da vidimo?

Opet ovaj varen zec!

..........

Mozgonja

Davno je podijeljena.

Populista...

Gradi karijeru na državi svojih roditelja... U dojčlandu ga niko i ne doživljava... 😂

/ Najnovije