Ahmetović i Karić u Sarajevu: Djelovanje koje se ne svodi samo na priču

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mladim dati sansu

Samo naprijed nasa mlada generacijo bez obzira na religiju. Bosna i Hercegovina je najljepsa sa svim svojim sarama. Mali broj provokatora ne mogu unis***i sto se stoljecima gradilo i izgradilo u nasoj domovini. Treba respektovati svakog, siriti povjerenje i iskren biti prema sebi kao i prema drugima. Mrznja ne nanosi zlo drugom nego tebi samom, unistavas svoj iden***et bez razloga.

Kao da se istorija ponavlja

jednom sluga, zauvijek sluga

Ned

Kakva li joj je baklava ?

Haha

***

Haha

Sve dok muslimanska “mladost” djeluje u svojih 23%, ne moraju se brinuti oko ničega. Dakako, pokušaju li djelovati izvan prostora džihada, stvari će postati drugačije.

Boske

>>jednom sluga, zauvijek sluga ka Kao da se istorija ponavlja

Boske

Danke Deutschland !!!

No name no name

Zlatno dijete rodila majka Bošnjakinja.Veliko joj hvala Drago dijete i vaspitano .Roditi se u tuđoj zemlji a ne zaboraviti i ne zanemariti zemlju svojih predaka.Mnogi otislinisu rođeni u tišini a glume kao da su dosegli nebesa mnogo odvratno.Odmah zaborave jezik običaje kulturu .I uz sve to mnogo odvratni HVALA SINKO MILI ZA SVE ŠTO ČINIŠ ZA TVOJU NAŠU DOMOVINU.OSTANI UVIJEK TAKAV UMILJAT I MIO .

Iskreno

***** ti mater Benjamina. Za Bozic ces***as kalendar, za Bajram baklave djelis.

Karl Lagerfild

Moze li joj neko pomoci oko izbora garderobe? Na vasaru u Turbetu su zene modernije obucene.

Ljiljan

Ako bog da budući kancelar I "bog"i batina u europi !!

Milan

Ahmetović ***

/ Najnovije