Izvjestitelj Bundestaga kategoričan: Hrvatska politika prema BiH ne koristi nikome

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa zelim i ja gradjansku, niko sretniji od mene, ali kad Bosnjaci drze figu u dzepu...

Sve mora pocet od Bosnjaka - kad oni budu pokazali takt prema Hrvatima nastat ce polako gradjanska Federacija. A onda ima neke sanse da se i RS cvrsce prikljuci, ali to je na jaaako dugom stapu. Ali Federacja bi mogla. Ali samo pod uvjetom da Bosnjaci pokazu razumijevanje. Mediji! Skola i jezik! Kad to bude stimalo, izgubit ce se tenzija u zraku i ohladit usijane glave, a nas normalnih nikad nije falilo ni na jednoj, ni na drugo strani. I stvari ce lec. Ali ovako svakodnevno potenciranje religije, genocida itd, tema iz rata, to ne valja.

⁶777

Etničke podjele u BIHće ostati sve dok god se budu za nacionalne heroje proglašavali hajduci i uskoci.

MUJAGA

***

X files

Ovaj kupljeni lobista, znamo i za koga radi.

Super

Znači i ovog smo hranili u Zagrebu do 95.

Mirza Tvica

Ahmetović se bori protiv osnovne političke ideje Srba i Hrvata od kraja 90 tih do danas a to je: ETNIČKI ČISTO.

Ljiljan

Budući kancelar !

Ljiljan

***

333

Hoće, i to tačno za godinu dana, jer ovdje više neće živjeti niko osim uhljeba, lopova, poludebila i onih sa lažnim diplomama. A oni svo vrijeme jako lijepo sarađuju. Jedino ne znam ko će ih dalje izdržavati. Ja sigurno neću.

Miki

Lijepe riječi su ukras!

X

prvo se treba rijesiti ovih sljedbenika islamske deklaracije, pa tek onda mozemo pricati o dogovoru, dok zatucana, i zaostala gamad vlada od toga nece nikad abiti nista, nema te sile da natjera srbe, i hrvate na gradjansku drzavu, i da sva svoja prava daju u ruke turskim naguzicama, nema sanse niakda, niti je po ustavu, niti po dejtonu

Bosanac

>>@Ljiljan *** pravo

Db

NA OVAJ NAČIN GARAĐANSKU ZABORAVITE,TO U HERCEGOVINI NECE NIKAD PROC.SAMO S DOGOVOROM MOŽE DA SU SVI ZADOVOLJNI.ETO TEBE PA NATJERAJ NAS,SAMO VECI OTPOR DOBIJATE.

Lila

Ziv I zdrav Adise bio, ljudi se dijele na ljude I ne ljude. Tako sam sretna kad na Carsiji cujem ezan, zvona pravoslavne, katolicke crkve I sinagoge, to je bogatstvo, to je dozivljaj. Sirimo ljubav, volimo se, zivot je jedan I tako kratak, da bi ga potrosili na gluposti.

kud ce na “susjede” tako da reče

Cijeli svijet zna da su srbija i hrvatska imale dogovor sa rusijom da se uspostavi kontrola na balkanu tako sto ce se podjeliti teritorija bosne i hercegovine. ali se nisu nadali da ce se zapad ujediniti protiv ruske agresije na ukrainu pa su zbog toga tadkrinkani, inače bi i dalje slali lažne izvještaje i obavještajne podatke koji govore o nekoj “muslimanskoj” bosni. to je njihov jedini način da i evropi potenciraju etničko-vjersku-nacionalno fašističku histeriju. Takva politika im nije prošla u evropi.

klodovik

Cijeli svijet zna da su srbija i hrvatska imale dogovor sa rusijom da se uspostavi kontrola na balkanu tako sto ce se podjeliti teritorija bosne i hercegovine. ali se nisu nadali da ce se zapad ujediniti protiv ruske agresije na ukrainu pa su zbog toga tadkrinkani, inače bi i dalje slali lažne izvještaje i obavještajne podatke koji govore o nekoj “muslimanskoj” bosni. to je njihov jedini način da i evropi potenciraju etničko-vjersku-nacionalno fašističku histeriju.

/ Najnovije