Ahmed Kico: "Bosna je na meti hribridnih operacija iz Moskve, evo šta im je cilj!"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lol

Ko je sad Ahmed jbt

Borac sa Žuči

Oprostite mu ne poznaje dobro skorija dešavanja u Evropi, ili dotični učestvuje u neobjavljenom ratu protiv Rusije. Nemire u Kijevu 2014 očito nisu Rusi iscenirali. Da dalje....

olinjali UDBAŠ kico-pico

jede vnago

Ralle

E ovo je tzv.doktor sa Travničkoga i sličnih fakulteta kojima se školuju bošnjački "kadrovi"..

Nema mira i napretka gdje su muslimani

Zapad se okrece svojim vrijednostima i vrijeme je da se oslobodi ove bijede

Haha

Ceo svet se urotio protiv dobrih GraDžana i “bosne”. Poznato mi je ovo od nekud…

Bokli

Kod nas rezimski ministri koriste sluzbe u privatne svrhe i licnu zloupotrebu.Njih ne interesuje sigurnost drzave i naroda.Rezimski mediji i placeni novinari im pomažu.

Cvek-la

Zapad se okrece svojim vrijednostima i vrijeme je da se oslobodi ove bijede ka Nema mira i napretka gdje su muslimani Imas pozdrav od hitlerove mladeži.Takve sada regrutuju za svoje ciljeve.uclani se ako vec nisi,mada vidimo da si stari clan.

Gost

UGLEDNI profesor održao predavanje đuturumima. Joj, jada velika!

BRKICA

ZEKANE STARI NIJE BOSNA DRZAVA SE ZOVE BOSNA I HERCEGOVONA ZAPAMTI TO ZEKANE GLUPI

Lada

***

Tell me how

Dobro to nam je poznato da je Bosna na meti svih bjelosvjetskih za****. A recite nam imate li kakvo rješenje za prepoznate operacija?

/ Najnovije