Husagić: "Kad slušam pojedince, BiH kao da je negdje kod Kavkaza, a ne u Evropi"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Merkel

DA je HEjBA Evropska Zemlja ne bi ljudi nosili TURSKA iMENA

BiH ne postoji

i to je to, samo je, jos kratko, geografski pojam

Vukota

Liberali su kopilad Hitlerova a ovaj je potomak ustaše ..najbolje da vam uvezen guma da imate šta ložiti ipak ste vi evropa iz andamolije

general Moit Egadio

TIŠINA!!! NA POS`O... ODMAH A onda veselje sa programom: 1. Nemože nam niiikoooo ništaaaaaa 2. A sada stara bre srBska pesma iz I svj. rata... PUUUUUkNNNNNIIIIIII ZOOOOOOROOOOO 3. Cojle Manojle... Digi... Digiii .

gguhjjčo

Bitnije je neko drugo proročanstvo o činjenici da od Hrista neće otpasti samo relativno mali broj hrišćana. A beslovesna nasilna stihija sluga nekih drugih "bogova" nije nešto što me plaši i uznemirava. Bog je jedan i mi mu služimo.

Realno

BIH se nalazi Bogu iza nogu. I bit ce jos dalje.

General Moit Egadio

Dobar ti dan Bosno i Hercegovino

General Moit Egadio

Tarabići, Kremansko proročanstvo iz 19. vijeka kaže: KOSOVO ĆE BITI IZGUBLJENO, TAMO ĆE “SVAKA POGAN HODATI”, U BOSNI ĆE SVI SRBI POD JEDNU ŠLJIVU STATI!

Miki

Bosna se ujedinjuje sa Srbijom, Bosnjaci i Srbi da zive zajedno!

/ Najnovije