Ahmed Alili, sin hafiza Aziza Alilija, novi hafiz Kur'ana Časnog

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Verena

Pomislih da se radi o nekom vrsnom matematicaru ili fizicaru,piscu,pjesniku,liječniku.Ali,jok! Vi se bavite stvarima koje nisu vijest,niti se radi o nadarenoj djeci.Odvratni ste.

ambrozija

Umjesto da pokrenete medijsku akciju da nadarena djeca budu finansirana da odu na takmičenja,vi objavljujete tekstuljke o djeci ,čiji je domet mehaničko usvajanje Svete knjige.Bezbeli ,nisu pročitali nijednu svjetovnu knjigu,rijesili matematski zadatak,putovali ili se bavili kakvim sportom.Vraćate nas u mrak.

moke

Selam urednice. Vi cete i Saff prekucati, prelijepa vijest i ekstremno veliki uspjeh. Ono Preporod prenosi, motaj kablove...

Duduk

Bravo mali da se to postigne treba trud(za ovo je dobar izraz zagrijati stolicu) upornost a i inteligencija

ambrozija

@Leona,istina.Ali,gdje smo kao drustvo bili prije 5 ili 10 godina,a gdje sada? Afirmira se neznanje,vjerska i nacionalna zaglupljenost.Nikada Bosna ovakve katile i zločince nije imala!.Obrazovanje je ništa,ali je učenje napamet Svete knjige proglaseno posebnim.I zasluzuje vijest.Najveći su problem sluganski mediji,bez trunke kritike i bilo kakvog stava.Ovo je uzas.

Gost

Umjesto da pokrenete medijsku akciju da nadarena djeca budu finansirana da odu na takmičenja,vi objavljujete tekstuljke o djeci ,čiji je domet mehaničko usvajanje Svete knjige.Bezbeli ,nisu pročitali nijednu svjetovnu knjigu,rijesili matematski zadatak,putovali ili se bavili kakvim sportom.Vraćate nas u mrak. ka ambrozija Ti si vec u velikom mraku!

Leona

@Leona,istina.Ali,gdje smo kao drustvo bili prije 5 ili 10 godina,a gdje sada? Afirmira se neznanje,vjerska i nacionalna zaglupljenost.Nikada Bosna ovakve katile i zločince nije imala!.Obrazovanje je ništa,ali je učenje napamet Svete knjige proglaseno posebnim.I zasluzuje vijest.Najveći su problem sluganski mediji,bez trunke kritike i bilo kakvog stava.Ovo je uzas. ka ambrozija Strasno. Skoro da ne smijem reci da idem u pozoriste, da sam svojim ocima gledala strop y Sikstinskoj kapeli, ili da zelim da vidim Jasnu poljanu. Pomoci nema. Otisli su Sarajlic, Berberovic, Martinovic Kresevljakovic Sijaric, i ini. Btw - polako s ambrozijom. Ni Skot Ficdzerald nije uvijek bio oprezan.

ambrozija

@Leona,Elliot,Pound,Hemingway,to je bilo drustvo Ficdzeralda.Oni nisu bili oprezni..: bili su na svoj način slobodni.Ali,moramo se boriti: mrak ne smije zavladati. Sikstinsku kapelu sam gledala,Firenzu,Sienu,Rim.I Pariz i Prag.I neću i ne mogu pristati na ovakvu vjersku i svaku drugu zatupljenost.

ambrozija

@Leona,Elliot,Pound,Hemingway,to je bilo drustvo Ficdzeralda.Oni nisu bili oprezni..: bili su na svoj način slobodni.Ali,moramo se boriti: mrak ne smije zavladati. Sikstinsku kapelu sam gledala,Firenzu,Sienu,Rim.I Pariz i Prag.I neću i ne mogu pristati na ovakvu vjersku i svaku drugu zatupljenost.

Guest

who cares....

Čovjek

Sin od pjevača, bio popularan 90-tih

/ Najnovije